yoda73 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής. Καθότι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με υπερχρονισμό, σκέφτομαι να ξεκινήσω με σχετικά εύκολο τρόπο. Η mobo έχει επιλογή για αυτόματο υπερχρονισμο 5%, 10%, και 20%. θέλω τη γνώμη σας κατά πόσο είναι ασφαλές να προβώ σε υπερχρονισμό με βάση την παραπάνω επιλογή της μητρικής. Να ξεκινήσω με 5% και να ανεβαίνω σταδιακά; Να υποθέσω ότι δεν θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να ρυθμίσω ρεύματα, timmimgs κτλ. Πως θα ελέχξω ότι το σύστημα είναι σταθερό και ότι δεν θα έχω θέματα θερμοκρασιών; Επίσης υπάρχει και η επιλογή να μην είναι μόνιμα υπερχρονισμένο το σύστημα αλλά όταν κάποια εφαρμογή ζορίζεται, τότε το σύστημα να υπερχρονίζεται για όσο διάστημα χρειάζεται. Μέγιστη αύξηση με αυτόν τον τρόπο 10%. Ποιά η γνώμη σας για αυτόν το τρόπο υπερχρονισμού; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gary.. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Με 5% η 10% υπερχρονισμό δεν θα λύσεις το πρόβλημά σου. Δεν θα δεις τόσο μεγάλη διαφορά σε κάποια εφαρμογή. Και απόσο ξέρω πρόγραμμα που να υπερχρονίζει το σύστημα για λίγη ώρα και μετά να το γυρνάει πάλι σε default δεν υπάρχει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις κάποια profile στο bios(απ όπου θα κάνεις και το o/c) και ώστε να κάνεις πιο άμεσες αλλαγές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα.Έχω το σύστημα της υπογραφής. Καθότι δεν έχω ασχοληθεί ξανά με υπερχρονισμό, σκέφτομαι να ξεκινήσω με σχετικά εύκολο τρόπο. Η mobo έχει επιλογή για αυτόματο υπερχρονισμο 5%, 10%, και 20%. θέλω τη γνώμη σας κατά πόσο είναι ασφαλές να προβώ σε υπερχρονισμό με βάση την παραπάνω επιλογή της μητρικής. Να ξεκινήσω με 5% και να ανεβαίνω σταδιακά; Να υποθέσω ότι δεν θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να ρυθμίσω ρεύματα, timmimgs κτλ. Πως θα ελέχξω ότι το σύστημα είναι σταθερό και ότι δεν θα έχω θέματα θερμοκρασιών; Επίσης υπάρχει και η επιλογή να μην είναι μόνιμα υπερχρονισμένο το σύστημα αλλά όταν κάποια εφαρμογή ζορίζεται, τότε το σύστημα να υπερχρονίζεται για όσο διάστημα χρειάζεται. Μέγιστη αύξηση με αυτόν τον τρόπο 10%. Ποιά η γνώμη σας για αυτόν το τρόπο υπερχρονισμού; Ευχαριστώ H Asus προσφέρει το AI NOS uitlity που κάνει ακριβώς αυτό που θες, overclocking όταν το load είναι μεγάλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.