Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημιακή εργασία Java σε IDE Eclipse με σύνδεση mySQL

giovannim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω απεγνωσμένα κάποιον να με βοηθήσει σε μία πανεπιστημιακή εργασία. Πρόκειται για ένα Project φτιαγμένο σε java χρησιμοποιώντας το IDE της Eclipse και plugin για το GUI, το Jigloo. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι stand alone και πρέπει να διαχειρίζεται μία βάση δεδομένων σε mysql. Πρόκειται δηλαδή για μία διαχείριση βάσης δεδομένων.

Για την DB δεν έχω προβλήματα και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλός γνώστης της mySQL κάτι που δεν μπορώ να πω για την java.

Ζητώ από όποιον έχει την καλή διάθεση να με βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μου με PM και θα τον ενημερώσω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για άτομα που φοβούνται μην μπλέξουν με κάποιο πανεπιστήμιο, ενημερώνω ότι δεν πρόκειται για εργασία ελληνικού πανεπιστημίου και γι' αυτό το λόγο δεν έχω πρόβλημα εάν μου δώσει κάποιος και έτοιμη εργασία. Άλλωστε θα επεξεργαστεί σύμφωνα με τις δικές μου απαιτήσεις και θα μεταφραστεί.

Δεκτές όλες οι βοήθειες και όλα τα σχετικά παραδείγματα με αυτό που περιέγραψα ποιο πάνω.

Για περισσότερες πληροφορίες περιμένω μήνυμα σε PM γιατί πραγματικά είναι μεγάλη ανάγκη.

Ευχαριστώ όλους αυτούς που θα ενδιαφερθούν να με βοηθήσουν εκ των προτέρων.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...