Federer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Γεια σας!!Αγορασα κ εγω την συγκεκριμενη οθονη απο το eshop...υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβουμε εαν ειναι χρησιμοποιημενη οθονη απο επιστροφη?Εκτος απο γρατζουνιες και σημαδια φυσικα... 1)Εχει δηλαδη αμα ειναι καινουργια στην επιφανεια της οθονης καποια "ζελατινα" η οπια αφαιρειται οπως συμβαινει με τις οθονες των κινητων? 2)Υπαρχει καποιο κρυφο μενου που δειχνει ποσες ωρες εχει "δουλεψει" το συγκεκριμενο monitor? Αν εχει καποιος καποια αλλη συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη! Ευχαριστω!
Federer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ποια συγκεκριμένη οθόνη? Χμμμ καποιος ξεχασε να γραψει κατι :rolleyes: Την samsung 2232BW...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 νομίζω πως έχει κρυφό menu με ώρες λειτουργίας, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος... θα ψάξω και θα σου πω με σιγουριά (και πως να μπεις)
Federer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Βρηκα αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=230460&highlight=%EA%F1%F5%F6%EF+%EC%E5%ED%EF%F5 ) Ζελατινα εχουν οι καινουργιες οθονες??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 όχι δεν νομίζω...
ApSiMan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Βρηκα αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=230460&highlight=%EA%F1%F5%F6%EF+%EC%E5%ED%EF%F5 )Ζελατινα εχουν οι καινουργιες οθονες?? μια LG που πήρε πρόσφατα φίλος δεν είχε ζελατίνα νομίζω....(98% σίγουρος για αυτό που λέω) Και η τηλεόραση που είχα πάρει (32 samsung) δεν είχε ζελατίνα....
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 νομίζω πως έχει κρυφό menu με ώρες λειτουργίας, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος...θα ψάξω και θα σου πω με σιγουριά (και πως να μπεις) There is a secret service menu hidden away from the prying eyes of consumers. This service menu will contain the panel type most of the time. To access said panel, simply lower both the brightness and the contrast to 0 using the regular user control panel. Exit the menu, and then bring it back up again. After you have done this hold the source button down for 5 seconds. This will bring up the service menu source Δεν βρήκα αν λέει κάτι για ώρες λειτουργίας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 στην 226BW πάντως έχει, όπως και στην 2032ΒW που ουσιαστικά είναι το 20αρι μοντέλο της 2232BW που έχει ο Federer
gtsamour Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Στη δική μου (Samsung 2232NW) δεν είχε μεμβράνη
iced Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δεν μπορεις να το καταλαβεις... Εκτος αν εχει μετρητη ωρων που μεχρι τωρα εχω δει σε eizo μονο
XLV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Σε ορισμένες οθόνες με κάποιο συνδιασμό πλήκτρων μπαίνεις στο service menu, όπου ενδέχεται να παρέχεται και η πληροφορία πόσες ώρες έχει δουλέψει η οθόνη, πχ στις LG245WP-BN που έχω, γίνεται με ταυτόχρονη πίεση menu button και power button, όταν η οθόνη είναι σβηστή, μετά στα μενού της περιλαμβάνεται και το service menu.. φυσικά ο συνδιασμός των πλήκτρων είναι εντελώς non standard, και θα πρέπει να ψαξεις στο web αν γίνεται και με ποιό συνδιασμό πλήκτρων...
Pollux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ζελατινα μονο σε κατι eizo θα βρεις ! εκει που πληρωνεις...και την ζελατινα Οσο για το κρυφο μενου υπαρχει αλλα ξερω μονο για τισ sony... Στο κουτι που θα παραλαβεις κοιτα η ταινια ασφαλειας να μην ειναι κομμενη και εισαι κομπλαδουρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.