Προς το περιεχόμενο

Μητρική και επεξεργαστής

Snake_A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 8800GTS 512, το τροφοδοτικο ειναι 550 αλλα στην ανάγκη το αλλάζω.. Το πισι το θέλω για παιχνίδια. Βασικά εχω asus p5n-e sli - q6600 - dominator 2gb 800mhz. Και θα τα πουλήσω... Τι λετε ; αν χριάζεστε και αλλα ινφο πεστε μου. ΤΝΧ! Εν το μεταξύ δεν σκοπεύω για SLI OR CROSSFIRE αλλα στο μέλλον δεν ξέρω...

Δημοσ.

Για να πάρεις κάτι καλύτερο σε διπύρηνο θες 650+? και σε 4πύρηνο 700+? (cpu, ram, Μητρική, vga). Αν το πουλήσεις σε πολύ κοντινή τιμή (που δεν παίζει), ίσως. Γενικά ούτε εγώ βλέπω λόγο για αλλαγή.

Δημοσ.

Σίγουρα θα μπείς μέσα και σπουδαία αλλαγή δεν θα δείς. Αυτός που θα τα αγοράσει θα κερδίσει μόνο..

Δημοσ.

Φίλε μου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι>Είσαι ευχαριστημένος με τον επεξεργαστή σου γιατι ενδιαφέρομαι να τον πάρω και εγώ.

Δημοσ.

άψογος ο επεξεργαστής... Ειδικά αν έχεις και καλή μητρική για λίγο OC... Για τα οσα κάνω εγώ είναι άψογος... Εχει κανένας ASUS P5N-E SLI μητρική για να με βοηθήσει λιγακι με το OC? ή γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο; Τελικά δεν θα πουλήσω τα πράγματα εχτος και αν βέβαια είναι ικανοποιητική η τιμή που θα μου τα ζητήσουν....

ΤΝΧ πάντως... Περιμένω αν κάποιος γνωρίζει για το P5N-E SLI...

Δημοσ.

τροφοδοτικο θελειs οποσδηποτε 800 εαν κανειs αναβαθμιση.

πριν μια εβδομαδα εκανα εγω,αλλαξα τα παντα.

βρηκα μητρικη την nforce 680i sli [120 ευρω καινουργια],γραφικων 2 geforce 8800 ultra [340 ευρω και τιs 2],τροφοδοτικο 1100w [90 ευρω],ολα καινουργια απο plaisio,και επεξεργαστη εβαλα τον core2 quad 9550 [470 ευρω].

αλλαξα και καρτα ηχου πηρα την razer barracuda AC-1 gaming[90 ευρω]κουτι μεγαλο για να χωρανε ολα ανετα[ευκαιρια 50 ευρω].

ολα μαζι 1160 ευρω.

το μονο που κρατησα ηταν τα 4gib ram στα 1066 απο το προηγουμενο tower.

θελω να πω με αυτο οτι αυτην την εποχη ,βρισκειs εαν ψαξειs μεγαλεs ευκαιριεs σε καινουργιο hardware και φτιαχνειs καλο μηχανημα.

το μονο που πληρωσα στην κανονικη του τιμη ,ηταν ο επεξεργαστηs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...