kaiowas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εκανα την ιδια ερευνα πριν απο 1 μηνα γιατι ηθελα να κλεισω ξενοδοχειο στην Κρητη για μια βδομαδα μεσα στον Ιουλιο. Τα περισσοτερα Αγγλικα site μου βγαζαν αρκετα ακριβες τιμες λογω τελευταιας στιγμης. 1-2 προσφορες που ειχαν βγαιναν ιδια λεφτα γιατι ειχαν μεσα και τα αεροπορικα εισητηρια (τα οποια εγω δεν χρειαζομουν). Τελικα κατεληξα να κλεισω απο το http://www.lastminute.gr το οποιο δεν το ειχα καν ξανακουσει. Οι τιμες του σε αρκετα ξενοδοχεια ηταν καλες και εκλεισα σε 5αστερο στην Κρητη με 700 ευρω για 7 μερες για 2 ατομα All Inclusive. 50 ευρω το ατομο δηλαδη, τιμη που μου φανηκε αρκετα λογικη περνοντας υποψη οτι το εκλεισα και 2 βδομαδες πριν παω και ηταν και μεσα Ιουλιου. Το ξενοδοχειο ειχε τις βασεις για 5αστερο (5 πισινες, μεγαλα δωματια κτλπ) αλλα ειχε τραγικο σερβις και αθλιο φαγητο και εμενα μου φανηκε 4αστερο στην καλυτερη. Παρ'ολα αυτα για το δωματιο, τις ανεσεις και την περιοδο που πηγαμε αξιζε τα λεφτα του. Στο ιδιο site ειχε και προσφορα για 7 νυχτες στο Σανι στην Χαλκιδικη 400 ευρω για 2 ατομα. Επειδη εχω μεινει αρκετες φορες στο Σανι οι τιμες που δινουν Ιουλιο αν τους παρεις τηλ ειναι πανω απο 800 ευρω για 7 μερες. Δεν ξερω αν ειναι παραρτημα του γνωστου lastminute.co.uk, δεν μου φανηκε παντως να ειναι (τελειως διαφορετικο layout). Ασχετο αλλα το προβλημα που εχω βρει εγω με αρκετα καλα ξενοδοχεια στην Ελλαδα ειναι οτι τα δινουν σε αγγλους tour operators και περνεις να κλεισεις και σου λεει μονο απο Αγγλια μπορεις να κλεισεις δωματιο. Περνεις στον Αγγλο, σου λεει μια τιμη λογικη που ομως περιλαμβανει και τα αεροπορικα, στην τελικη για τους Αγγλους τους βγαινει πολυ φθηνα και για μας σε κανονικη τιμη. Συγκεκριμενα το επαθα για ενα ξενοδοχειο τελευταια που βρισκετε στα Συβωτα, κοντα Παργα το οποιο ειχε φανταστικη τοποθεσια. Για μεγαλα ταξιδια, οπως αυτο που αναφερει ο συνφορουμιτης για Μεξικο, αλλα και για Ταιλανδη, Κινα, Ιαπωνια και ειδικα Αμερικη, συμφερει να κλεισει καποιος απο Αγγλια. Δλδ να παει με EasyJet απο Αθηνα-Λονδινο και απο κει να παρει την πτηση που εκλεισε απο Αγγλια, γιατι εχουν απιστευτα φθηνες προσφορες ανα καιρους (ειδικα κατι ακυρες περιοδους οπως Μαρτιο, Οκτωβριο). Για κοντινους προορισμους ομως οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες και δεν αξιζει (κυριως λογο των αεροπορικων που εχουν μεσα στην τιμη οι Αγγλοι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.