Προς το περιεχόμενο

βιβλιοθηκες

magoufisa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello και παλι!!!! ξερει κανεις ποιες βιβλιοθηκες στην αθηνα ειναι δανειστικες?και τι πρεπει να κανεις για να γραφτεις?

Δημοσ.

Τι είδους βιβλία ψάχνεις ?

Για τεχνικά πχ υπάρχει η βιβλιοθήκη του ΤΕΕ. (με ταυτότητα - το πολύ πολύ πες και ότι είσαι φοιτητής στο πολυτεχνείο πχ)

Στο τμήμα πληροφορικής του Καποδιστριακού πχ δεν απαιτούνε να είσαι φοιτητής του τμήματος (αλλά πρέπει να επιστρέψεις το βιβλίο την ίδια μέρα)

τεχνικά και επιστημονικά βιβλία έχει και η βιβλιοθήκη του Ευγενιδίου (γράφεσαι με ταυτότητα)

Η αδελφή μου έχει δανιστεί αρκετές φορές λογοτεχνικά βιβλία άπό την μια βιλβιοθήκη στη Νίκαια, νομίζω δημοτική. Δε νομίζω να ψάχνουν αν είσαι δημότης του δήμου. Παλαιότερα είχα δανειστεί βιλβία από τη δημοτική βιβλιοθήκη του Πειραιά (είμαι δημότης Νίκαιας)

Δημοσ.

μενω νοτια προαστεια.απο δω ποιοι δημοι απαιτουν να εισαι δημοτης?κ ποιοι δημοι εχουν καλες βιβλιοθηκες?

Δημοσ.

αφου εισαι και νοτια προαστεια στη συγγρου ειναι το ευγενιδειο.δανειζεσαι τα βιβλια 15 μερες

για να βγαλεις καρτα πας μονο την ταυτοτητα σου

Δημοσ.

Γενικά οι δημοτικές είναι μια αποτυχία και μισή.Είναι ανοικτές τις ώρες που όλος ο κόσμος δουλέυει ή είναι στη σχολή και κλειστές τις υπόλοιπες ώρες που θα μπορούσες να πας σαν άνθρωπος να διαβάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...