magoufisa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 hello και παλι!!!! ξερει κανεις ποιες βιβλιοθηκες στην αθηνα ειναι δανειστικες?και τι πρεπει να κανεις για να γραφτεις?
magoufisa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 εκτος απ τις δημοτικες γιατι στη περιοχη μου ειναι αισχος..
DrLo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Τι είδους βιβλία ψάχνεις ? Για τεχνικά πχ υπάρχει η βιβλιοθήκη του ΤΕΕ. (με ταυτότητα - το πολύ πολύ πες και ότι είσαι φοιτητής στο πολυτεχνείο πχ) Στο τμήμα πληροφορικής του Καποδιστριακού πχ δεν απαιτούνε να είσαι φοιτητής του τμήματος (αλλά πρέπει να επιστρέψεις το βιβλίο την ίδια μέρα) τεχνικά και επιστημονικά βιβλία έχει και η βιβλιοθήκη του Ευγενιδίου (γράφεσαι με ταυτότητα) Η αδελφή μου έχει δανιστεί αρκετές φορές λογοτεχνικά βιβλία άπό την μια βιλβιοθήκη στη Νίκαια, νομίζω δημοτική. Δε νομίζω να ψάχνουν αν είσαι δημότης του δήμου. Παλαιότερα είχα δανειστεί βιλβία από τη δημοτική βιβλιοθήκη του Πειραιά (είμαι δημότης Νίκαιας)
magoufisa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 μενω νοτια προαστεια.απο δω ποιοι δημοι απαιτουν να εισαι δημοτης?κ ποιοι δημοι εχουν καλες βιβλιοθηκες?
pridequeen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 αφου εισαι και νοτια προαστεια στη συγγρου ειναι το ευγενιδειο.δανειζεσαι τα βιβλια 15 μερες για να βγαλεις καρτα πας μονο την ταυτοτητα σου
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γενικά οι δημοτικές είναι μια αποτυχία και μισή.Είναι ανοικτές τις ώρες που όλος ο κόσμος δουλέυει ή είναι στη σχολή και κλειστές τις υπόλοιπες ώρες που θα μπορούσες να πας σαν άνθρωπος να διαβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.