Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά γραμμής Tellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας...

Έχω μια 12ρα γραμμή μέσω wind στην tellas με συμβόλαιο ενός χρόνου..

Είναι απλή σύνδεση ίντερνετ κ όχι double play κτλ.. Υπάρχει βλακωδώς και κανονική γραμμή και παγιο ΟΤΕ..

Σε λίγο καιρό μετακομίζω.. Επειδή το σπίτι είναι καινούριο δεν υπάρχει καταχωρημένη τηλεφωνική γραμμή απο τον ΟΤΕ..

Γενικά αυτό που θέλω να μάθω είναι τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση...

Θέλω να μεταφέρω την dsl μου στο καινούριο σπίτι...

Πρέπει να ανοίξω νέα γραμμή στον ΟΤΕ; Η wind μου είπε οτι η μεταφορά γίνεται εύκολα στον καινούριο αριθμό.. Το θέμα είναι οτι εκεί δεν υπάρχει τηλεφωνική σύνδεση ακόμα. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου οτι αιτείσαι γραμμή στον ΟΤΕ αλλα δεν την προχωράς και έτσι σου μένει η γραμμή στο σπίτι και δεσμεύεται και την χρησιμοποιεί το ιδιόκτητο της εκάστοτε εταιρείας...Ισχύει;

Μπορώ μέσα στο συμβόλαιο να "αναβαθμιστώ και να μπώ στο ιδιόκτητο της tellas και να μήν μπλεχτώ με ΟΤΕ καθόλου; Έχει κάνει κάποιος αυτή τη διαδικασία; Υπάρχουν έξοδα μεταφοράς ενεργοποίησης κτλ;

Φυσικά θα πάω και απο την wind στην πρώτη ευκαιρία.. απλά τώρα σε χασοώρα στη δουλειά κάνω περίεργες σκέψεις :P

Δημοσ.

φιλε εγω εχω παρομοια εμπειρια αλλα με forthnet. εκανα μεταφορα ολου του πακετου γραμμης +2play. ανηκα απο πριν στην forthnet και εξακολουθω να ανηκω. το προβλημα ειναι οτι εδω και ενα μηνα που εχω κανει την αιτηση μεταφορα δεν εχω δει και απο οτι φαινεται δεν προκειται να δω ουτε τις επομενες 10 μερες. θα πρεπει να ξερεις οτι πληρωνεις τελη μεταφορας 34,90 τα οποια νομιζω οτι δυνονται στον οτε για την ενεργοποιηση της νεας γραμμης. μετα τελος μονο με την εταιρεια σου. για μενα αν δεν εχεις προβλημα να χασεις το νουμερο σου καλυτερα να κανεις αιτηση για νεα γραμμη και μετα καπακι αιτηση για να πας στην τελλας εκτος και αν μπορει η τελλας(μεσω οτε) να σου βαλει νεα γραμμη και εσυ να μη μπλεχτεις καθολου με οτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...