Προς το περιεχόμενο

βοηθειστεμε για το πως μπορω να περασω τα windows xp στο psp μου παρακαλω!!!!

kittnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα τα windows xp για το psp που πρεπει να τα βαλω μεσα στο psp για να ενεργοποιηθουν???? και πως χρισημοποιουντε πως λητουργουν????:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

το forum δεν βοηθάει για warez (δλδ κατεβασμένα windows)

διάβασε επιτέλους το policy, δεν έχεις αναρωτηθεί ακόμα γιατί σου σβήνουν τόσα topics?

Δημοσ.

Στη πραγματικότητα αυτό που λέει ο φίλος μας δεν είναι κάτι παράνομο.

Επίσημα XP για το PSP από την MS δεν υπάρχουν.

Αυτό που αναφέρει το παιδί είναι κάποια offline site σε HTML/javascript τα οποία τρέχουν στον browser του PSP και δίνουν την αίσθηση ότι το PSP τρέχει XP.Και φυσικά είναι free.

Αν θέλεις ακολούθησε τα βήματα όπως είναι σε αυτό το site για το πως να εγκαταστήσεις αυτήν την εφαρμογή.(Πιστεύω να μην ελπίζεις ότι το PSP σου θα τρέχει πραγματικά XP!!:-) )

http://www.wikihow.com/Put-Windows-XP-on-your-PSP

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που ακριβώς το ίδιο topic έφαγε delete από τους διαχειριστές νομίζω πως δεν θέλουν να δίνουμε βοήθεια...

Δημοσ.

Ο διαχειριστής το επανέφερε μετά από αίτημά μου ότι διαγράφτηκε λανθασμένα!

Θα το επαναλάβω....αυτό που αναφέρει ο φίλος είναι free και δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα copyright το ελεύθερο κατέβασμα και χρήση του.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο διαχειριστής το επανέφερε μετά από αίτημά μου ότι διαγράφτηκε λανθασμένα!

Θα το επαναλάβω....αυτό που αναφέρει ο φίλος είναι free και δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα copyright το ελεύθερο κατέβασμα και χρήση του.

Όντως, το μέλος alex2005 μου έστειλε ένα ευγενέστατο και επεξηγηματικότατο pm, μετά από το οποίο κατάλαβα ότι ήταν λάθος μου να διαγράψω το topic. :-)

Μea culpa. :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...