alkisg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 @random: για την θύρα 80... άστα... π.χ. κόβουνε την 80 για να σε υποχρεώσουν να μπεις internet μέσω του proxy τους, ενώ όλα τα άλλα είναι ελεύθερα. Τι να πεις... Πάντως θα ήταν βολικός ένας proxy στον router του σπιτιού μας χωρίς να έχουμε εννοείται ανοιχτό PC... Έχω τύχει σε αρκετές περιπτώσεις όπου χωρίς κομμένες θύρες έβλεπα μόνο το "μισό" internet (π.χ. ναι in.gr, όχι google.gr), οπότε με τον router του σπιτού σαν proxy θα σωζόμουνα! Και το VPN εννοείται για το ίδιο πράγμα το θέλω, δηλαδή να συνδεθώ μέσω VPN με το router, και μετά να "βγω" στο internet κάπως από εκεί και πέρα. Παρήγγειλα VPN υποστήριξη για το 9108, εγκρίθηκε από τη usr (δωρεάν πλέον) και από αύριο θα πειραματιστώ. @gtroza: χεχε... πριν από κανά μήνα τις έκανα μάθημα τις φρυκτωρίες, τις έχω και πρόχειρες, τέλεια! Από bandwidth θα χωλαίνουμε λίγο, αλλά με τέτοια θέα δεν υπάρχει πρόβλημα όσο κι αν χρειαστεί να περιμένουμε! Λοιπόν έκλεισε για Σεπτέμβρη, έτσι; Έχουμε ήδη 3 συμμετοχές από insomnia, συν 4-5 ακόμα από Γιάννενα... Οδηγός ο Apoikos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Λοιπόν έκλεισε για Σεπτέμβρη, έτσι; Έχουμε ήδη 3 συμμετοχές από insomnia, συν 4-5 ακόμα από Γιάννενα... Οδηγός ο Apoikos! τι τραβάνε οι κύριοι καθηγητές ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αν όντως κανονισετε κάτι για σεπτέμβρη (μετά εξεταστική apoike!) ας γίνει μια ενημέρωση!! Είμαστε άλλοι δύο υποψήφιοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Έλα να γινόμαστε πολλοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αν παίζει και μετά τις 20 κατεβαίνω από Θεσσαλονίκη και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Αν όντως κανονισετε κάτι για σεπτέμβρη (μετά εξεταστική apoike!) ας γίνει μια ενημέρωση!! Είμαστε άλλοι δύο υποψήφιοι.... ποιοι? ποιοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.