markgio Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα, Έχω κατεβάσει το expansion pack του Medieval II Total War, το Kingdoms αλλά όταν το κάνω install, το μεν expansion παίζει σωστά, το δε αρχικό παιχνίδι κάνει κολλήματα και ειδικά η main campaign δεν είναι πλέον playable αλλά σε "πετάει" κάθε φορά που επιχειρείς να αλλάξεις turn. Το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι στα αρχεία του exp. pack δεν υπήρχε crack v1.3 για το αρχικό παιχνίδι (σημειωτέον ότι βάζοντας το exp. pack το αρχικό αναβαθμίζεται σε v1.3). Αναζητώ λοιπόν το εν λόγω crack. Όποιος ασχολείται και το έχει βρει παρακαλώ ας το ανεβάσει εδώ. Ευχαριστώ
ksaplostra Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα,Έχω κατεβάσει το expansion pack του Medieval II Total War, το Kingdoms αλλά όταν το κάνω install, το μεν expansion παίζει σωστά, το δε αρχικό παιχνίδι κάνει κολλήματα και ειδικά η main campaign δεν είναι πλέον playable αλλά σε "πετάει" κάθε φορά που επιχειρείς να αλλάξεις turn. Το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι στα αρχεία του exp. pack δεν υπήρχε crack v1.3 για το αρχικό παιχνίδι (σημειωτέον ότι βάζοντας το exp. pack το αρχικό αναβαθμίζεται σε v1.3). Αναζητώ λοιπόν το εν λόγω crack. Όποιος ασχολείται και το έχει βρει παρακαλώ ας το ανεβάσει εδώ. Ευχαριστώ ρε φιλε στέκεις? Μπαίνεις εδώ μέσα και συζητάς για crack κλπ?Διάβασε και κάνα κανονισμό του forum oreeeee!!! Ps.Καλά μη νομίζεις κι εγώ έπρεπε να παο για ban-ιο για να το μάθω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.