hasodikis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 μα o million voices λεει απο την τη στιγμη που πατα το on μεχρι να μπει στο περιβαλλον. καλα ειναι νομιζω εναμισι λεπτο.το γρηγοροτερο boot το ειχα δει στη mandriva 2008.1 δεν μιλάω κυρίως για τον milion voices αλλά για τους προηγούμενους.... αν και το ενάμιση λεπτό, στην περίπτωση που αυτός ο χρόνος δεν περιλαμβάνει την εισαγωγή ονοματος χρήστη και κωδικών, ναι νομίζω είναι λιγο μεγάλος (και με preload μάλιστα)... Αν βγάλεις το χρόνο που κάνω να βάλω το password ο συνολικός χρόνος μπουταρισματος σε KDE 3.5.9 ανέρχεται σε περίπου 55 περίπου secs μάξιμουμ και έχω πετύχει και χαμηλότερους χρόνους (π.χ. με text mode boot klp). Στη δικια μου περίπτωση αυτό που θεωρώ αργό είναι το φόρτωμα του γραφικού περιβάλλοντος. 20 και κάτι δευτερα το θεωρώ πολύ. ... ααααα και όπως φαίνεται και από τα παρακάτω .. δεν έχω και κανα πισι παντοδύναμο.... -Computer- Processor : 2x Genuine Intel® CPU 2140 @ 1.60GHz Memory : 1035MB (225MB used) Operating System : PCLinuxOS release 2007 (PCLinuxOS) for i586 User Name : dimitris (Dimitrios Moustakas) Date/Time : Tue 29 Jul 2008 12:17:43 PM EEST -Display- Resolution : 1440x900 pixels OpenGL Renderer : GeForce 8500 GT/PCI/SSE2 X11 Vendor : The X.Org Foundation -Multimedia- Audio Adapter : HDA-Intel - HDA Intel -Input Devices- G-Tech CHINA U+P Wireless Mouse Power Button (FF) Power Button (CM) -Printers (CUPS)- HPLasJet1200 : <i>(Default)</i> -IDE Disks- -SCSI Disks- ATA ST3250410AS LITE-ON DVDRW LH-20A1S Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για το μέτρημα απο το grub μέχρι το login υπάρχει το bootchart το οποίο το κάνεις απλά εγκατάσταση και μετά πας στο /var/log/bootchart/ και βλέπεις το γράφημα και τον χρόνο εκκίνησης. Να ένα δικό μου: Γενικά όμως μέχρι να φορτωθούν τα πάντα απο την στιγμή που θα πατήσω το κουμπί στο PC o χρόνος φτάνει μεταξύ 1 λεπτό και 1και30 sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 εχω auto log in οποτε δεν πληκτρολογω τπτ νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το preload δεν βοηθαει στο boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Τελικα μετρημενα απο το πατημα του On ως το dekstop ετοιμο κανει 1 λεπτο και 5 δευτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Από το power on μέχρι την πλήρη φόρτωση του γραφικού περιβάλλοντος εμένα θέλει 1 λεπτό και 15~ δευτέρα (συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος που θέλει το Grub + Login) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εμενα γιατι δεν μου βγαζει κατι το bootchart? Βασικα δεν μου εχει καν φακελο /var/log/bootchart! Πως το τρεχω? Debian testing εχω, εννοειται οτι το εχω εγκατεστημενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 και γω απο το πατημα το on λεω όχι απο το grub και μεχρι να φορτωθουν τα εικονιδια κατω δεξια και να ειναι ετοιμο προς χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 στο laptop απο το πατημα του on μεχρι το desktop ετοιμο και όλα φορτωμενα 01:38:31 με kde 4.1 και mandriva 2009.0 και το desktop και to laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 5400rpm ο HDD σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 5400rpm ο HDD σωστα? Δεν ξερω ειναι ATA FUJITSU MHV2080B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://gentoo-wiki.com/HARDWARE_Gentoo_on_HP_Pavillion_dv6119us ναι ειναι 5400 και προτεινει και καποια ρυθμιση CONFIG_SATA_NV=y για Linux η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανει καποιος για να δει αυξημενη ταχυτητα στα PCs ειναι γρηγορος σκληρος περιμενω πως και πως να πεσουν οι τιμες και να αυξηθουν οι επιδοσεις των solid state Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Τις έχεις δοκιμάσει όλες τις διανομές; Απο τις λειτουργικές; (δεν εννοώ κάτι τύπου DSLinux) Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Και σε μένα το kubuntu kde 3.5 και με τρία upgrade πάει σφαίρα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι η πιο γρήγορη κα δεν με ενδιαφέρει εδώ που τα λέμε γιατί η ταχύτητα της με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.