gtroza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 10 ways to make Linux boot faster http://blogs.techrepublic.com.com/10things/?p=387 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Με το που πατάω το κουμπί στο pc μεχρι να φορτωθουν ολα στο πλαισιο συστηματος 1 λεπτό και 55 δευτ * και στον grub πατάω enter αρκετα ικανοποιητικός χρόνος δεν νομιζω να χρειαζεται να ξανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad1kas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 εμένα το Ubuntu έκανε τρια λεπτά να φορτίσει μέχρι που έφαγε πόδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 εμένα το Ubuntu έκανε τρια λεπτά να φορτίσει μέχρι που έφαγε πόδι... μηπως ειχες βαλει φορτιστη Nokia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 αν αντί για πόδι έδινες χείρα βοηθείας θα φόρτωνε ¨άγρια¨ έβαλες άλλη διανομή Linux ; . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 H πιο γρήγορη, αποδεδειγμενα, είναι η διανομή ArchLinux Το εχω εδω και 8 μήνες, αυτα τα ακατανόητα που κάνει το Ubuntu, εμενα δεν τα έκανε ποτε το Arch. Το λεω και το εννοω: η πιο υπακουη διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 H πιο γρήγορη, αποδεδειγμενα, είναι η διανομή ArchLinux Το λεω και το εννοω: η πιο υπακουη διανομή. Τις έχεις δοκιμάσει όλες τις διανομές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ενας λογος που καθυστερει στην εκκινηση ειναι και η ανιχνευση συσκευων στο mandriva 2009 εχουν δουλεψει ειδικα για την ταχυτητα εκκινησης και φανηκε αμεσως στη 2008,1 και στις προηγουμενες, αργει να bootαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Η πιό γρήγορη διανομή που έχω δοκιμάσει είναι το gentoo (ίσως γιατί είναι η μοναδική που ασχολήθηκα τόσο πολύ να το κάνω γρήγορο). Celeron 1000 με 256 MB SDRAM και 4 GB flash memory, από grub σε login σε 25 δεύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Κανένα παράπονο με το ubuntu στο σύστημά μου - αρκετά παλιό -... Ξεκινά σα σφαίρα... Το προτεινόμενο άρθρο πολύ καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Με το που πατάω το κουμπί στο pc μεχρι να φορτωθουν ολα στο πλαισιο συστηματος 1 λεπτό και 55 δευτ * και στον grub πατάω enter αρκετα ικανοποιητικός χρόνος δεν νομιζω να χρειαζεται να ξανω κατι ρε παιδια πλάκα μου κάνετε έτσι ???? Σε PCLinuxOS 2007 (fully updated) με kernel και cpu >Linux localhost 2.6.24.4.tex3 #1 SMP Sat Mar 29 16:07:20 CDT 2008 i686 Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60GHz GNU/Linux από grub σε KDM 25-30 secs αναλογα με το αν έχω ενεργοποιήσει στο μπουτ hadware detention. Από τη στιγμή του enter μέχρι πλήρες φόρτωμα του KDE 3.5.9 (όλες οι διεργασίες περίπου 20-25 secs (compiz κλειστό, με super karamba) videakia Για το boot http://rapidshare.de/files/40108060/DSC00047.3GP.html Για το Login http://rapidshare.de/files/40108070/DSC00049.3GP.html Αυτα τα διλέπτα και τρίλεπτα μου φαίνονται πολύ!!!! Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 εναμιση λεπτο περιπου απο το πατημα του on μεχρι το desktop ετοιμο για χρηση Ubuntu 64bit eide δισκος 7200rpm conky και κατι ψιλα αλλα compiz off preload που κασαρει τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Τι να πω ρε παιδια... και να φανταστείτε ότι ακόμα μου φαίνεται αργό.... λιγάκι.... Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Τι να πω ρε παιδια... και να φανταστείτε ότι ακόμα μου φαίνεται αργό.... λιγάκι.... Hasodikis οντως δεν ειναι on & ready με την σκεψη και μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 μα o million voices λεει απο την τη στιγμη που πατα το on μεχρι να μπει στο περιβαλλον. καλα ειναι νομιζω εναμισι λεπτο. το γρηγοροτερο boot το ειχα δει στη mandriva 2008.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.