dtoubi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό WD my world μέσω ethernet στο δίκτυο μου. Εδώ και καμιά εβδομάδα δεν μπορώ να συνδεθώ παρόλο που φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά. Τον συνέδεσα επείσης απευθείας στον υπολογιστή μου αλλά ούτε τότε δε μπορεσα να τον δω παρόλο που έδειχνε να πέρνει IP. Επίσης δε μπορώ να μπω και στο web Interface του. Καμιά ιδέα κανείς? Του έκανα και reset τις ρυθμίσεις του αλλά τίποτα...
cumulus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό WD my world μέσω ethernet στο δίκτυο μου. Εδώ και καμιά εβδομάδα δεν μπορώ να συνδεθώ παρόλο που φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά. Τον συνέδεσα επείσης απευθείας στον υπολογιστή μου αλλά ούτε τότε δε μπορεσα να τον δω παρόλο που έδειχνε να πέρνει IP. Επίσης δε μπορώ να μπω και στο web Interface του. Καμιά ιδέα κανείς? Του έκανα και reset τις ρυθμίσεις του αλλά τίποτα... Δοκιμασε κατι απλο πρωτα ,αν δεν το εχεις κανει βεβαια.Αλλαγη καλωδιου.Οταν πας να μπεις στο web interface τι σου γραφει;
dtoubi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε κατι απλο πρωτα ,αν δεν το εχεις κανει βεβαια.Αλλαγη καλωδιου.Οταν πας να μπεις στο web interface τι σου γραφει; Με τα πολλά εχθές κατάφερα να μπω στο web interface αφού του έκανα ξανά reset! Αλλά προσπαθώντας να δω τις ρυθμίσεις του μου έβγαζε μήνυμα, "Serious error smb.conf is missing" Ξέρει κανείς τι παίζει?
cumulus Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Με τα πολλά εχθές κατάφερα να μπω στο web interface αφού του έκανα ξανά reset! Αλλά προσπαθώντας να δω τις ρυθμίσεις του μου έβγαζε μήνυμα, "Serious error smb.conf is missing" Ξέρει κανείς τι παίζει? Eχει χαθει ενα αρχειο απο το λειτουργικο του δισκο.Θα σου ελεγα να στειλεις email στην wd να δεις τι θα σου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.