Προς το περιεχόμενο

Βάση στήριξης για LCD-TV

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την Samsung 2032MW και επειδή δεν το έχω ψάξει ποτέ χρειάζομαι βοήθεια.

Στην επίσημη σελίδα του προιόντος δεν λέει τίποτα για vesa κτλ. Γενικά πως θα ξέρω συμβατότητα?

Επίσης επειδή υπάρχει τεράστια ποικιλία και έχω χαθεί έχει κάποιος υπόψην κάποια που να της επιτρέπει κινήσεις ώστε να είναι στον τοίχο αλλά να μπορεί και να βγεί πιο έξω με βραχίονες ώστε αν θέλω να περιστραφεί και να βλέπω από άλλο μέρος του δωματίου.

Δημοσ.

βασικά τα standards για το βίδωμα της βάσης είναι vesa10 ή 20, που σημαίνει ένα τετράγωνο 10Χ10 (ή 20Χ20) cm με τρύπες για βίδες στις άκρες. σίγουρα κάπου θα το γράφει και στην δικιά σου, αλλά εν πάσει περιπτώσει τσέκαρε το πίσω μέρος για να δεις τι παίζει (εγώ για να είμαι σίγουρος έβγαλα και 2-3 φωτο με το κινητό πριν πάω πλαίσιο και mediamarkt για βάση.

Αυτές με το βραχίονα μου φάνηκε οτι εξέχουν πολύ, οπότε πήρα μια με περιορισμένη κίνηση πανω-κάτω και δεξιά-αριστερα, αλλά έχει πραγματικά απειρες επιλογες!

Δημοσ.

Εμένα γμτ δεν έχει τρύπες πίσω καθόλου και δεν λέει πουθενά τίποτα για vesa. Υπάρχει κάποια άλλη λύση? Οτιδήποτε!

Δημοσ.

δες εκει που η βαση ενωνεται με την οθονη στην πλατη.... συνηθως εκει εχει ενα πλαστικο καλυμα το οποιο αν το βγαλεις θα φανουν οι βιδες που ενωνουν την βαση με την οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...