intelquad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 εχω το pc της υπογραφης μου!θελω να κανω overclocking τον επεξεργαστη μου γιατι απο το πλαισιο μου ειπαν οτι παει χαλαρα μεχρι 4 ghz!τι προτεινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Thermalright Ultra 120 Extreme+silent fan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intelquad Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 thanks φιλε thresh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 γμτ θεσσαλονικιός είσαι κι εσύ... τι γίνεται με αυτό το forum όλο μπαοκτζήδες... πλάκα κάνω απλά γυρεύω amd spare parts από την ψύκτρα που σου πρότεινε ο thresh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 γμτ θεσσαλονικιός είσαι κι εσύ...τι γίνεται με αυτό το forum όλο μπαοκτζήδες... πλάκα κάνω απλά γυρεύω amd spare parts από την ψύκτρα που σου πρότεινε ο thresh... Αγόρασε την ψήκτρα κράτα τα Parts για amd και πούλα την αμέσως εδώ. Κάποιος θα βρεθεί να την πάρει Αλλιώς στείλε μου Pm να δούμε τι θα κάνουμε καθώς έχω και γώ τα Parts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976875&product=1075187 Scythe Cooler Zipang @ 44,95 ? -- bonus δε τον ακους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ναι αλλά οι θερμοκρασίες στα 4ghz (αν τα πιάσει) θα είναι κάπως πίκρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Οσο προλαβα δω σε λειτουργια (σε sοc. 775) τη Zipang προβλημα θερμοκρασιων δεν ειχε (οπως και θορυβου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 στα 4ghz που θέλει να τον ανεβάσει ο topic starter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreekxxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 και για αυτήν την ψύκτρα διαβάζω καλά σχόλια σε ξένα sites : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650349 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 επειδή μια ζωή ξεχνάω τα μοντέλα της Xigmatek αν είναι το καλό της μοντέλο αξίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingsize Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 XIGMATEK HDT-S1283 και απο μενα , ειναι φοβερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overclockerd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μπορείς να ρίξεις και μιά μάτια σε αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806326 θα σε βοήθησει να ανέβασεις παράπανω τον επεξέργαστη σου! και αυτές που πρότειναν οι υπόλοιποι πιο πρίν μιά χάρα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 δεν αξίζει ιδιαίτερα η Zalman...ούτε καν η 9700... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 στα 4ghz που θέλει να τον ανεβάσει ο topic starter? Παρεπιπτοντως ναι, στα 4 GHz και 4 πυρηνο Καποιον απο τους καινουργιους, οχι Q6600-700. Πιθανον QX9650 (?), δεν ασχοληθηκα με αυτο: a] δεν ηθελα να γινω "κολλιτσιδας" εκει b] αποκλειεται, να παρω τοσο ακριβη cpu... Παρατηρησα οτι: με τον δικο του ανεμιστηρα αν και γυριζει δεν ακουγεται, οτι ειναι μεγαλος σαν "τετραγωνο τουβλο", κι οτι βοηθαει σε θερμοκρασια επιπλεον μητρικη & μνημες. Ο επομενως cooler μου σε αναβαθμιση και φανταστρουμφικος για οποιον θελει κι εκτιμα την ησυχια του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.