Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κατά την εκκίνηση με Laptop Toshiba

GioVS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι...΄

Σήμερα το πρωί και ενώ έκανα ενημέρωση των Windows μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ μου ζητήθηκε στο τέλος της εγκατάστασης να κάνω επανεκκίνηση του PC μου..

Αυτό ήταν... κόλλησε στο σημείο που λέει: Ρύθμιση παραμέτρων 3 απο 3. 0% ολοκληρώθηκε και δεν δουλεύει ούτε ο σκληρός από εκείνο το σημείο αλλά ούτε και το ποντίκι.. έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση αλλά το ίδιο πρόβλημα.. μήπως ξέρει κανείς τί είναι?? :shock:

Δημοσ.
Αγαπητοί φίλοι...΄

Σήμερα το πρωί και ενώ έκανα ενημέρωση των Windows μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ μου ζητήθηκε στο τέλος της εγκατάστασης να κάνω επανεκκίνηση του PC μου..

Αυτό ήταν... κόλλησε στο σημείο που λέει: Ρύθμιση παραμέτρων 3 απο 3. 0% ολοκληρώθηκε και δεν δουλεύει ούτε ο σκληρός από εκείνο το σημείο αλλά ούτε και το ποντίκι.. έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση αλλά το ίδιο πρόβλημα.. μήπως ξέρει κανείς τί είναι?? :shock:

Δεν είναι πρόβλημα του λάπτοπ αλλά των Win.

Συνέβει και σε μένα μετά απο update των vista. Αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω το system restore.

Δημοσ.
Δεν είναι πρόβλημα του λάπτοπ αλλά των Win.

Συνέβει και σε μένα μετά απο update των vista. Αναγκάστικα να χρησιμοποιήσω το system restore.

ναι αλλά απο την στιγμή που δεν μπορώ καν να μπώ στα windows τι γίνεται??

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις το DVD των Vista στο laptop και να κανεις εκιννηση απο αυτο και στη συεχεια να επιλεξεις επιδιορθωση και μετα προβληματα εκιννησης η επαναφορα.Δεν χρειαζεται να ειναι το dvd του Laptop καθως σχεδον ολα δεν εχουν αλλα οποιοδηποτε DVD Vista

Δημοσ.

Nαι... να παρεις ενα απο καποιο φιλο καποια κοπια κλπ... οπως ειπα δεν χρειαζεται να ειναι του laptop ...ουτε θα σου αλαξει κανενα σειριακο η τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...