Προς το περιεχόμενο

Λαμπερό Χαμόγελο

Sleepless_007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι είναι κοινώς αποδέκτο ότι μια υγιής στοματική κοιλότητα είναι απαραίτητη σε κάθε άντρα ή γυναίκα. Φοράω σιδεράκια εδώ και 1 χρόνο και έχω παρατηρήσει ότι θέλει πολύ καλό καθάρισμα για να μην συγκεντρώνονται τα υπολλείματα των τροφών πάνω τους.Εσείς τι τρόπους καθαρισμού χρησιμοποιείται?Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια ηλεκτρική και μη οδοντόβουρτσα που να σας φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα?Αξίζει όντως τα λεφτά για παράδειγμα μια Oral-B 100 ευρώ?Τέλος από στοματικά διαλύματα πως τα πάμε?

Δημοσ.

Φίλε, αν φοράς σιδεράκια, σκέψου πολύ σοβαρά να παίρνεις και να χρησιμοποιείς μεσοδόντια βουρτσάκια μετά το βούρτσισμα. Φτάνουν εκεί που δε μπορείς να φανταστείς, βοηθάνε στο να μειώνουν την κακοσμία του στόματος (καθώς εισχωρούν ανάμεσα στα δόντια και απομακρύνουν τις κύριες αιτίες κακοσμίας -σάπιες τροφές κλπ-). Σου προτείνω να τα δοκιμάσεις, γιατί τα σιδεράκια μπορεί να σου αφήσουν μόνιμα προβλήματα, όσο καλά και αν πλένεις τα δόντια σου με κανονική βούρτσα.

Δημοσ.
Πιστεύω ότι είναι κοινώς αποδέκτο ότι μια υγιής στοματική κοιλότητα είναι απαραίτητη σε κάθε άντρα ή γυναίκα.

χε χε χε :)

Δημοσ.

Αξιζει η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα,χρησιμοποιησε ομως και ενα στοματικο διαλυμα της προκοπης,2-3 φορες την εβδομαδα,οχι περισσοτερο για να μην επηρρεασεις το ph της στοματικης κοιλοτητας.Τα μεσοδοντια ειναι απαραιτητα.

Δημοσ.

Η ηλεκτρική είναι το καλύτερο πράγμα.Την χρησιμοποιώ 4 χρόνια τώρα και μπορώ να πω πως έχω σώσει τους φρονημήτες μου, μιας και καθαρίζει πολύ καλά ακόμα και πολύ πίσω.Η oral B είναι η καλύτερη αλλά υπάρχει και φθηνη εκδοση με μπαταρίες, κανα 20αρι κανει. Και οπως αναφέρθηκε στα σιδερακια πάντα στοματικο διαλυμα που και που.

Δημοσ.
Πιστεύω ότι είναι κοινώς αποδέκτο ότι μια υγιής στοματική κοιλότητα είναι απαραίτητη σε κάθε άντρα ή γυναίκα.

Δεν ξέρεις τι μεγάλη κουβέντα είπες τώρα! :-)

Δημοσ.
Αξιζει η ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα,χρησιμοποιησε ομως και ενα στοματικο διαλυμα της προκοπης,2-3 φορες την εβδομαδα,οχι περισσοτερο για να μην επηρρεασεις το ph της στοματικης κοιλοτητας.Τα μεσοδοντια ειναι απαραιτητα.

Ολοι δεν εχουμε μεσοδοντια;:confused:

Tα δυο μπροστινα δεν λες;

Δεν καταλαβα.Δεν εχει μεσοδοντια;

:confused:

Δημοσ.
Γενικα τα ηλεκτρικα ειναι καλυτερα QueLastima!

:-)

Εγώ είμαι fun τις μανιβέλας

δεν μπορώ να προσαρμόστω ακόμα με την τεχνολογία :mrgreen:

Δημοσ.
Εγώ είμαι fun τις μανιβέλας

δεν μπορώ να προσαρμόστω ακόμα με την τεχνολογία :mrgreen:

Φαινεται:o

Εδω πηρες ποδηλατο χωρις τιμονι...:shifty:

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι τα σιδερακια ειναι μια περιεργη ιστορια... φοραγα 6 χρονια, ειχα το τελειο χαμογελο, τα προσεχα σαν τα ματια μου και ξαφνικα μετα απο χρονια παρουσιαστηκε ουλιτιδα με αρχες περιοδοντιτιδας..! κ ο λογος? ειχε μεινει η κολλα απο τα σιδερακια... ασχετο με το θεμα, απλα το ενεφερα! θελει προσοχη παντως, να ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες του ορθοδοντικου σου, ειδικα οταν θα τα βγαλεις που θα μπλεξεις με μασελακι για αρκετο καιρο(ξερω περιπτωσεις που ξαναστραβωνουν).κ πες τον να σου δειξει πως να τα πλενεις(βασικο!!). οσον αφορα την ερωτηση σου, τα μεσοδοντια οντως θα σε σωσουν κ αργοτερα οταν τα βγαλεις κ το νημα. για τα διαλυματα κ γω μπερδεμενη ειμαι γιατι πολλα εχω ακουσει.. αυτα που βγαινουν στο εμποριο δηλαδη δεν ειναι κ οτι καλυτερο..ρωτα τον γιατρο σου για σιγουρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...