skoros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παιδιά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιω ενα μοντεμ ρουτερ speedtouch για να συνδεομαι στο ιντερνετ. Απο την πρωτη στιγμή εμφάνισε το εξης πρόβλημα: Κολλάει η σύνδεση για 2-3 λεπτα κάθε μία περιπου ώρα. Ο μοζίλα δε φορτωνει καμία σελίδα και μετα απο 2-3 λεπτα επανερχεται κανονικά. Καμιά φορά δεν επανέρχεται παρα μόνο μετά απο ρεσταρτ. Όταν χρησιμοποιούσα usb μοντεμ δεν είχα τετοια προβλήματα. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 συνήθως ναι...μπουκώνει το router ειδικά αν έχει πολλά connections ο client και αν δεν είναι καλό το router... btw το postαρες σε λάθος section...
skoros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τη λειτουργία του μοντεμ-ρουτερ ώστε να συνδυάζει και τορρεντς και μοζιλα χωρίς κολλήματα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 πόσα active connections έχεις στον torrent client? και τι γραμμή έχεις? συνήθως αυτό που ζητάς ρυθμίζεται με QoS εφόσον έχει τέτοια δυνατότητα το router... ποιο speedtouch έχεις?
skoros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Φιλε εχω στο vuze περιπου 2-5 καθε φορα. Η γραμμη είναι 1024/256. Βαζω ορια στον vuze στα 70 KB/s download & 15 KB/s upload. To QoS δεν εχω ιδέα τι είναι. Εχω το speedtouch 530. Διαβασα στο manual κατι για QoS αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 2-5 torrents ταυτόχρονα και με πόσους χρήστες συνδέεται το κάθε torrent? το βρίσκω χλωμό να κάνει κάτι το QoS
skoros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το καθε τορεντ μπορει να συνδεθει απο 2-20. Λες να τα μειωσω; να εχω 1- 2 active? Η αληθεια είναι ότι σημερα που δεν ανοιξα τον vuze δεν εχω προβληματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 από την στιγμή που δεν είσαι σε private tracker για να κρατάς ratio μείωσε όσο μπορείς το upload... καλύτερα να μην κατεβάζεις ταυτόχρονα πάνω από 2 torrents...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.