Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet

skoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιω ενα μοντεμ ρουτερ speedtouch για να συνδεομαι στο ιντερνετ. Απο την πρωτη στιγμή εμφάνισε το εξης πρόβλημα: Κολλάει η σύνδεση για 2-3 λεπτα κάθε μία περιπου ώρα. Ο μοζίλα δε φορτωνει καμία σελίδα και μετα απο 2-3 λεπτα επανερχεται κανονικά. Καμιά φορά δεν επανέρχεται παρα μόνο μετά απο ρεσταρτ. Όταν χρησιμοποιούσα usb μοντεμ δεν είχα τετοια προβλήματα. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως ναι...μπουκώνει το router ειδικά αν έχει πολλά connections ο client και αν δεν είναι καλό το router...

btw το postαρες σε λάθος section...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τη λειτουργία του μοντεμ-ρουτερ ώστε να συνδυάζει και τορρεντς και μοζιλα χωρίς κολλήματα;

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσα active connections έχεις στον torrent client? και τι γραμμή έχεις?

συνήθως αυτό που ζητάς ρυθμίζεται με QoS εφόσον έχει τέτοια δυνατότητα το router...

ποιο speedtouch έχεις?

Δημοσ.

Φιλε εχω στο vuze περιπου 2-5 καθε φορα. Η γραμμη είναι 1024/256. Βαζω ορια στον vuze στα 70 KB/s download & 15 KB/s upload. To QoS δεν εχω ιδέα τι είναι. Εχω το speedtouch 530. Διαβασα στο manual κατι για QoS αλλά δεν κατάλαβα και πολλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

2-5 torrents ταυτόχρονα και με πόσους χρήστες συνδέεται το κάθε torrent?

το βρίσκω χλωμό να κάνει κάτι το QoS :-(

Δημοσ.

το καθε τορεντ μπορει να συνδεθει απο 2-20. Λες να τα μειωσω; να εχω 1- 2 active? Η αληθεια είναι ότι σημερα που δεν ανοιξα τον vuze δεν εχω προβληματα

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν είσαι σε private tracker για να κρατάς ratio μείωσε όσο μπορείς το upload...

καλύτερα να μην κατεβάζεις ταυτόχρονα πάνω από 2 torrents...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...