Προς το περιεχόμενο

Μπροστινές θύρες

skoros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά εχω ένα πρόβλημα. Οι μπροστινες θύρες usb λειτουργουν μια χαρα. Οι μπροστινές θύρες όμως για το μικρόφωνο και για τα ακουστικά δεν λειτουργουν, μάλλον δεν είναι συνδεδεμένες. Πώς θα κάνω την σύνδεση χωρίς να χάσω τις πίσω θύρες που βγάζει η κάρτα ήχου;

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο περιγραφικος για να μπορει καποιος να σε βοηθησει.Ποια μητρικη εχεις ,τι κουτι εχεις?Εχεις διαβασει καθολου το manual της μητρικης σου για να δεις τι συνδεσμολογια μπορεις να κανεις?Δοκιμασε καποια πραγματα μονος σου και μετα ρωτησε αν δεν μπορεις να καταφερεις κατι..¨μασημενη τροφη" θελεις?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολύ καιρό επανέρχομαι στο πρόβλημα μου με περισσότερα στοιχεία. Η μητρική μου είναι η asus p5n-d. Το κουτί μου είναι το Asus TA-915

Άνοιξα την πρόσοψη και είδα ότι είναι συνδεδεμένες οι θύρες μικροφώνου και ακουστικών στην μητρική. Ή τουλαχιστον έτσι φαίνεται, γιατί δεν μπορω να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι σωστά συνδεδεμένα. Το μανουαλ της μητρικής είναι εδώ για οποιον ενδιαφερεται.

Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μεσω BIOS ή μεσω Control Panel?

Εχω Vista x64 και πηγαίνοντας στο control panel στο manage audio devices μου γραφει not plugged in στο front panel jack. Αν βαλω τα ακουστικά και το μικρόφωνο στις πίσω θύρες τα βλέπει κανονικά....

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...