Προς το περιεχόμενο

Like Oblivion .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψαχνω για ενα παιχνιδι σαν το oblivion που να εχει ετσι loot απο τα mob και τετοια , οχι σαν το assasin's creed .

Δημοσ.

Morrowind που είναι το προηγούμενο του Oblivion και είναι και καλύτερο σαν παιχνίδι από αυτό αν μπορείς να αντέξεις τα ξεπερασμένα γραφικά...

Δημοσ.

Mακριά από το two worlds πιό άκυρο rpg δεν έχω παίξει. To παιχνίδι είναι τελείως γελοίο και απαράδεκτο. Για μένα καλύτερα παίξε το gothic 3

Δημοσ.

Ναι το gothic 3 είναι πολύ καλό. Έχει βέβαια ακόμα και τώρα αρκετά bugs και είναι παιχνίδι που δεν συγχωρεί.

Δημοσ.

το witcher δεν είναι oblivion στυλ. τελείως διαφορετικός τρόπος παιξίματος και κάμερας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θελω για εναν φιλο που εχει ξετρελαθει με το oblivion και δεν το νοιαζει να το τερματισει , μονο πιανει και καθαριζει ολες τις πολεις και εχει γεμισει την imperial city απο την εισοδο μεχρι τα μαγαζια με οπλα , πανοπλιες ... οτι ναναι . Θα του πω να δοκιμασει το Gothic , το witcher το εχω παιξει και δεν μου εκανε εντυπωση πρωσοπικα . Θα του το πω και αυτο ομως .

• Super Moderators
Δημοσ.
το witcher δεν είναι oblivion στυλ. τελείως διαφορετικός τρόπος παιξίματος και κάμερας.

ναι ο τρόπος παιξίματος είναι διαφορετικός αλλά η κάμερα αλλάζει και στα 2 games :-)

άσε που ζήτησε game το οποίο να έχει loot από τα mobs και έτσι...δεν ζήτηση oblivion clone :P

Δημοσ.

Morrowind Με τα χίλια, ειδικά αν δε σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα γραφικά..

Tο Gothic 3 πιστεύω θα έφτιαξε με τα τόοοοοσα patches, παρόλο που δεν το έπαιξα πρόσφατα (περιμένω το νέο pc).

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρουν πάνω απ' όλα τα RPG στοιχεία (loot, skills, spells, διάλογοι, ανάπτυξη χαρακτήρων, στρατηγικές μάχες, "και τέτοια") και καθόλου η real-time δράση, ρίξε και μια ματιά σε παλαιότερους τίτλους με ισομετρικά γραφικά (π.χ. Baldur's Gate, Icewind Dale) και σε πιο σύγχρονους με 3d γραφικά (Neverwinter Nights).

Δημοσ.

[offtopic]

[...]ρίξε και μια ματιά σε παλαιότερους τίτλους με ισομετρικά γραφικά (π.χ. Baldur's Gate, Icewind Dale) και σε πιο σύγχρονους με 3d γραφικά (Neverwinter Nights).

(A)DnD fan; :>

[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...