Προς το περιεχόμενο

Προκλητική Προπαγάνδα Απο Την "LINKSYS"

koutsou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oύτε καν φάρσα. Αφορμή να ξεδιπλώσει απλώχερα τον κομπλεξισμό που κουβαλάει, και να βρει και τους υπόλοιπους απανταχού ομοιδεάτες του, να νιώσει λίγο ζεστασιά...

Να πω την αλήθεια το ποστ του topic starter φανερώνει αγνή βλακεία. Και τα δυο ποστ που παρέθεσε (το δικό του και το φερόμενο ως απάντηση) κάνουν κρα ότι είναι το νοητικό αποτέλεσμα εγκεφάλου με IQ ραδικιού. Αλλά απο κει και πέρα να φανερωθεί ο κομπλεξισμός των ομοίων του; Δεν κατάλαβα. Αν εσύ επιλέγεις να μην ενοχληθείς απο το πως διαχειρίζεται η Linksys τη σελίδα της σαφώς και είναι δικαιώμα σου. Δικαιώμα μου είναι και εμένα όμως να σπαστώ.

Bonus tip: Ποιο κραυγαλέο παράδειγμα κομπλεξισμού μου φαίνεται το "ακούει Σφακιανάκη, τι περιμένεις;". Ήμαρτον δλδ γαμώ την κουλτούρα σας. Ακόμα ψάχνω να βρω πάνω στα αγαπημένα σας μουσικά ακούσματα(κατά ένα περίεργο τρόπο κοινωνοί ύψιστης μορφής μουσικής (αυτό)θεωρούνται ροκάδες, έντεχνοι μέχρι και οι housάδες, άνθρωποι δλδ με ετερόκλητα γούστα που παρόλαυτα είναι νομίζουν ότι είναι by far γαμιστερότεροι απο αυτούς που ακούνε Χρύσπα αλλά και τα υπόλοιπα είδη.) τα +10 Intel και +15 Spirit bonuses

Δημοσ.

λοιπον επειδη καποιοι νομιζουν οτι ειναι πολυ εξυπνοι η επειδη μπαινουν στο νετ περισσοτερο για να τσακωθουν παρα για να ενημερωθουν και να βοηθησουν αλλους

εχω linksys και εψαχνα πληροφοριες πριν κανα 2 χρονια

στις χωρες υπηρχε επιλογη Ελλαδα με Αγγλικο περιεχομενο φυσικα,ενω τωρα δεν υπαρχει, 1 το κρατουμενο

2 η Fyrom υπαρχει κανονικα με μη διαφορoποιημενο περιεχομενο απο το κεντρικο site

Δημοσ.
Να πω την αλήθεια το ποστ του topic starter φανερώνει αγνή βλακεία. Και τα δυο ποστ που παρέθεσε (το δικό του και το φερόμενο ως απάντηση) κάνουν κρα ότι είναι το νοητικό αποτέλεσμα εγκεφάλου με IQ ραδικιού. Αλλά απο κει και πέρα να φανερωθεί ο κομπλεξισμός των ομοίων του; Δεν κατάλαβα. Αν εσύ επιλέγεις να μην ενοχληθείς απο το πως διαχειρίζεται η Linksys τη σελίδα της σαφώς και είναι δικαιώμα σου. Δικαιώμα μου είναι και εμένα όμως να σπαστώ.

Δεν θεωρώ το να "σπαστείς" κομπλεξική αντίδραση. Φυσικά και είναι δικαίωμά σου.

Όσο δικαίωμά σου είναι να σπαστείς επειδή η σελίδα τους έχει λευκό και όχι πορτοκαλί φόντο...

Από το σπάσιμο όμως, μέχρι το σημείο να μιλάς (όχι εσύ) για βαρβάρους-αλλόθρησκους-σκοτεινές συνομωσίες-πωπώ τι πάθαμε-μας παίρνουν την πατρίδα-λιθοβολισμούς και άλλες ηλιθιότητες, μεσολαβούν κάμποσα χωράφια κομπλεξισμού!

Bonus tip: Ποιο κραυγαλέο παράδειγμα κομπλεξισμού μου φαίνεται το "ακούει Σφακιανάκη, τι περιμένεις;". Ήμαρτον δλδ γαμώ την κουλτούρα σας. Ακόμα ψάχνω να βρω πάνω στα αγαπημένα σας μουσικά ακούσματα(κατά ένα περίεργο τρόπο κοινωνοί ύψιστης μορφής μουσικής (αυτό)θεωρούνται ροκάδες, έντεχνοι μέχρι και οι housάδες, άνθρωποι δλδ με ετερόκλητα γούστα που παρόλαυτα είναι νομίζουν ότι είναι by far γαμιστερότεροι απο αυτούς που ακούνε Χρύσπα αλλά και τα υπόλοιπα είδη.) τα +10 Intel και +15 Spirit bonuses

Το είπα χαριτολογώντας, παρεξηγήθηκε.

Ναι, θεωρώ τον Σφακιανάκη πολύ χαμηλού επιπέδου "τραγουδιστή" και άνθρωπο.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι την επιλογή κάποιου που τον ακούει, ούτε πως θεωρώ και αυτόν εξ ίσου χαμηλού επιπέδου.

Όπως και να το κάνουμε, αυτά που γράφει ο τύπος που ανοιξε το thread αυτό στο άλλο forum, σε συνδιασμό με το videoclip του Σφακιανάκη, και τις απίθανες φωτογραφίες στην υπογραφή του, δένουν ένα γλυκό, ιδιαίτερα ερειστικό για να το ειρωνευτεί κάποιος. :-)

antonl:

άδειασε τα pm σου.

Δημοσ.

Τώρα το είδα και εγώ, εκτός από όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου Γκάνα, Βιετνάμ, Καμερούν κτλ, έχει νομίζω και όλες τις υποανάπτυκτες όπως Καναδά, ΗΠΑ και όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Δεν με νοιάζει αν έχει κάποιες χώρες από έξω για χάρη ευκολίας στην περιήγηση, είναι όμως απαράδεκτο να έχει όλες τις χώρες της ΕΕ και να μην έχει Ελλάδα.

Ο φίλος που είπε ότι αν έβλεπε Ελλάδα και επέλεγε και τον έβγαζε σε site Αμερικής με Αγγλικά θα ένιωθε λες και είναι σε μπανανία ας κοιτάξει και για χώρες όπως η Δανία, η Νορβηγία κλπ. Και αυτές στα αγγλικά βγάζει το site και για corporate customers

121 Theory Drive

Irvine, CA 92617 USA

βγάζει διεύθυνση.

Η αλήθεια είναι ότι τα πολιτικά παιχνίδια δείχνουν και παίρνουν, χεσμ...ους μας είχαν χεσμ...ους μας έχουν αυτοί που κινούν τα πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα.

Όπως επίσης χέσ...κε η Linksys αν λάβει mail από την Ελλάδα για παράπονα 2-3 ή και 10 χρηστών. Δεν νομίζω όμως το ίδιο να χε..τεί και η αντιπροσωπεία της εδώ στην Ελλάδα, αν ξεκινήσουμε μια εκστρατεία συλλογής υπογραφών και της την υποβάλλουμε (η αν δεν υπάρχει κεντρική αντιπροσωπεία, στους ανεξάρτητους εισαγωγείς π.χ mutirama) και την κοινοποιήσουμε ταυτόχρονα και σε όλα τα περιοδικά πληροφορικής, καλώντας σε μποϋκοτάζ τα προϊόντα Linksys.

Εδώ τόσες υπογραφές μαζεύτηκαν για τον "καλλιτέχνη" με τον σκύλο, δηλαδή τα δικαιά μας δεν αξίζουν κάτι παρόμοιο? Δεν είμαι εθνικιστής, ούτε πιστεύω ότι πας μη Έλλην βάρβαρος, αλλά πιστεύω ότι εδώ έχουμε μια τεράστια αδικία η οποία πρέπει να αποκατασταθεί.

Εγώ πάντως στην Linksys, έστειλα αυτό και περιμένω απάντηση :

Dear Linkys,

I wanted to ask some technical information about my WAG200 router and I have searched the listed countries in your site to find support here in Greece.

From a short review I have made, the name Greece is listed for support at almost every site of Information companies (Intel, microsoft, dlink,cisco,US robotics etc), as all of the other EU countries.

I was really dissapointed to see all the other EU countries in your site but not Greece. Instead I saw as a listed country the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) with the name Macedonia and not FYROM.

A name that is not formally recognized by any International Organisation (EU, NATO, UN) as talks regarding this name continues, as Macedonia is a name of a large part northern Greece and the FYROM wants the exclusive use of that name.

But you will say that this is not your matter, you are an information company and this matter is a political matter between the Governments of Greece and FYROM and you will be correct.

But as customer I am really annoyed to see countries with names that are not recognized by the UN inside your support site and not to see my country, a country that is a member of the EU with a much greater information market than the FYROM, and which is listed at the support sites of the major information companies.

Just wanted to protest about this, because this makes me feel like a second grade customer.

With regards

• Super Moderators
Δημοσ.

μια που ζεστάθηκες δεν πιάνεις και τις υπόλοιπες εταιρίες που δεν μας έχουν? :P

Δημοσ.

Kαι το έστειλα στο public relations τμήμα όχι σε κανα technical support σε καμμιά μαστοράντζα (σχήμα λόγου γιατί οι μαστοράντζες της Linksys έχουν University degree)

Δημοσ.
Kαι το έστειλα στο public relations τμήμα όχι σε κανα technical support σε καμμιά μαστοράντζα (σχήμα λόγου γιατί οι μαστοράντζες της Linksys έχουν University degree)

Γιατί η "μαστοράτζα" οποιασδήποτε άλλης παρεμφερής εταιρίας τι έχει?

Απολυτήριο λυκείου?

Δημοσ.
μια που ζεστάθηκες δεν πιάνεις και τις υπόλοιπες εταιρίες που δεν μας έχουν? :P

βλεπεις τπτ κακο η υπερβολικο η γελοιο σε αυτο που εκανε?

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει να μην με έχει σαν χώρα. Το πρόβλημά μου είναι να έχει όλες τις χώρες της ΕΕ, να έχει τα Σκόπια, την Γκάνα, το Καμερούν, την Ναμίμπια κτλ και να μην έχει εμάς.

Ας είχε μόνο τις μεγάλες χώρες και όλες τις υπόλοιπε ασ μας είχε γενικώς Southern Europe Countries ή Οther countries δεν θα με πείραζε, αλλά έτσι που το κάνει είναι σαν να μας αγνοεί επιδεικτικά, λες και δεν υπάρχουμε.

Ειδικά αν μας είχε παλιά και μας έβγαλε (δεν το ξέρω αυτό αλλά το είπαν αρκετοί - όχι μόνο ένας.) είναι αρκετά προκλητικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
βλεπεις τπτ κακο η υπερβολικο η γελοιο σε αυτο που εκανε?

ναι :-) υπάρχει πρόβλημα? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...