liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δε μιλάω για μένα αγαπητέ liopyr. Αυτά που γράφω είναι σκέψεις και άλλων πολλών, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Μιλάω για τους υπεύθυνους του insomnia και για πιθανή διαμαρτυρία εκ μέρους της linksys... Τα όσα γράφονται σε ένα forum από τους χρήστες του, δεν σημαίνει πως εκφράζουν και την επίσημη θέση αυτού. Επίσημη θέση αυτού ίσως, (και πάλι τραβηγμένο είναι), να αποτελεί η άποψη κάποιου από το moderating team. Σύμφωνα με αυτά που έχει γράψει ο random, η Linksys (που δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ), μόνο ένα ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις μπορεί να του πει. Από εκεί και πέρα, έχουν γραφτεί χιλιάδες κατηγορίες εδώ μέσα για πάρα πολλες εταιρίες-καταστήματα-ISP's κλπ., που δεν είναι κανένας σε θέση να γνωρίζει κατά πόσο ευσταθούν. Και δεν νομίζω πως διαμαρτυρήθηκε ποτέ κανένας...
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παιδιά η είδηση είναι κατά το ήμιση αναληθής.Η απάντηση που και καλά έστειλε η εταιρεία λέγοντας ότι Ελλάδα και Σκόπια είναι η ίδια χώρα είναι σίγουρα φτιαχτή. Από την άλλη όμως όντως στο Link που δίνει ο poster στην 1η σελίδα η χώρα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα τους. Αυτό φαίνεται κιόλας και από την απάντηση που έστειλαν σε εμένα (Βλέπε παραπάνω). Θες άλλες 5.000 λίστες στις οποίες δεν συμπεριλαμβανόμαστε εμείς μεταξύ των υπολοίπων χωρών, ενώ υπάρχουν σ' αυτές κάποια "μικρότερα" κράτη; (ρητορική είναι η ερώτηση )
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ευτυχώς που προνόησες με την παρένθεση, θα έπαιρναν φωτιά τα tabs σου..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Η επίσημη θέση του forum είναι ότι δεν έχει επίσημη θέση. Ανεπίσημα, αν θέλετε, η θέση του forum εκφράστηκε από τον random - εμένα, τουλάχιστον, με κάλυψε απόλυτα, για άλλη μία φορά.
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Απλά άισχος... Πιστεύω θα πρέπει να πάρει μεγαλύτερες προεκτάσεις το θέμα, πέρα απο μερικά e-mail χρηστών... Περιττό είναι βέβαια να πω, ότι έχασαν 1 πελάτη με το που το διάβασα... +1000 και το κακο ειναι οτι εχω linksys
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 million_voices ποιο θέμα πιστεύεις πως πρέπει να λάβει προεκτάσεις;
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 million_voices ποιο θέμα πιστεύεις πως πρέπει να λάβει προεκτάσεις; edit οργανωμενο boycott στα προιοντα της Linksys και Cisco ενημερωση της κοινης γνωμης Υγ για οσους θεωρουν οτι απλα η ολη ιστορια εγινε για ευκολοτερη περιηγηση στο site της linksys, η οτι απλα δεν τρεχει και τπτ μπορει να ειναι και λαθος μαλλον δεν ξερουν οτι εταιρειες οπως η Linksys και Cisco χρηματοδοτουν και εκλεγουν προεδρους στις ΗΠΑ οι οποιες εχουν συμφερον απο την ολη ιστορια οσο για εμας τετοιες κινησεις ειναι απαρχες για διαφορες διεκδικησεις
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Antonl τι εννοεις; Εννοώ ότι το θέμα αποδείχτηκε φάρσα κάποιου. Και γι αυτό ρωτάω' date=' ποιο θέμα πιστεύεις ότι πρέπει να λάβει προεκτάσεις. edit: Το Quote είναι "χειροποίητο" (Μιραράκη) για να μη μοιάζει ξεκάρφωτο το post αυτό.
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εννοώ ότι το θέμα αποδείχτηκε φάρσα κάποιου. Oύτε καν φάρσα. Αφορμή να ξεδιπλώσει απλώχερα τον κομπλεξισμό που κουβαλάει, και να βρει και τους υπόλοιπους απανταχού ομοιδεάτες του, να νιώσει λίγο ζεστασιά...
ketithe1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Στην πρώτη μου επαφή με Ινσόμνια πέφτω πάνω σ'αυτο!Αν είναι αλήθεια το βλέπω σαν πρόκληση από την εταιρία,αλλά κάτι δεν πάει καλα με την απάντηση.
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Στην πρώτη μου επαφή με Ινσόμνια πέφτω πάνω σ'αυτο!Αν είναι αλήθεια το βλέπω σαν πρόκληση από την εταιρία,αλλά κάτι δεν πάει καλα με την απάντηση. Αν θέλεις διάβασε ολόκληρο το thread κι όχι μόνο το πρώτο post για να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Α, και καλωσόρισες edit: @million_voices: Μετά το edit σου, και πρωτού βγούμε με τ' άρματα στους δρόμους, αν θες μπορείς να κάνεις κι εσύ αυτό που προτείνω στον ketithe1.
million_voices Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εννοώ ότι το θέμα αποδείχτηκε φάρσα κάποιου. Και γι αυτό ρωτάω, ποιο θέμα πιστεύεις ότι πρέπει να λάβει προεκτάσεις. εκανα edit στο αρχικο ποστ μου μπηκα στην Linksys και δεν βρηκα Greece αν τελικα ισχυουν τα γραφομενα του topic starter ισχυει και η αποψη μου αλλιως ακυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.