dermitzos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 παιδιά, η απάντηση της linksys που έχει ποστάρει ο χρήστης στην σελίδα που δίνει ο koutsou είναι πραγματικό τελικά ή όχι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι είναι μούφα...
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλό είναι να μην πιστεύετε και ότι διαβάζεται στο internet παρά μόνο από επίσημες πηγές. Το ότι ξύπνησε το πρωί ένας blogger και έγραψε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινό. Μπορεί ο άνθρωπος να ζητάει απεγνωσμένα αναγνώστες....άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!
dali13gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 παιδιά, η απάντηση της linksys που έχει ποστάρει ο χρήστης στην σελίδα που δίνει ο koutsou είναι πραγματικό τελικά ή όχι? Μούφα είναι. Στο site της Cisco υπάρχει κανονικά η Ελλάδα. Άλλωστε, ποιός πιστεύει ότι θα απαντούσε η εταιρεία σε τέτοιο άθλιο email που έστειλε(και καλά) ο τύπος; Εκτός αυτού, ποιός σοβαρός εκπρόσωπος θα ξεκινούσε φράση λέγοντας "We have to say that..."... Εμ κάνουνε που κάνουνε τη μ@λ@κία για να διαφημίσουνε το forum τους, δεν ξέρουνε να γράφουνε και μια formal απάντηση... Έχει και ορθογραφικό λάθος.... Και εντέλει, έλεος πια με το φάντασμα της Μακεδονίας. Σιγά μην έρθουν να μας πάρουν και τα σπίτια. EDIT: Μα είναι φράντζα αυτή που έχει αυτός ο super moderator?
dkmaster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Έχετε δίκαιο πως μπορεί να είναι μούφα το μέιλ απάντηση της εταιρίας, όμως το ζητούμενο είναι αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω. Δηλαδή υπήρχε η χώρα μας και την έβγαλα ή δεν υπήρχε καθόλου. Και όσον αφορά τα της μακεδονίας, αυτό που εμένα θίγει είναι ότι και καλά σε μια διμερή διαπραγμάτευση για το όνομα όχι απλά παίρνουν θέση κάποιες χώρες ή εταιρίες στην προκειμένη, που στην τελική δεν είναι απαράδεκτο άλλα αποδεκτό, όμως παίρνουν αποφάσεις. Εκεί είναι το πρόβλημα. Επειδή όμως το ποστ θα μετατραπεί σε "εμφύλιο" καλό είναι να λήξει εδώ το ζήτημα χαρακτηρίζοντας την είδηση ψευδή.
dali13gr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Φυσικά και είναι ψευδής η είδηση. Δεν υπήρχε ποτέ Greece στις χώρες και πάντα υπήρχε Μακεδονία όπως και στο 99,9% των ξένων σελίδων. Οπότε πολλή φασαρία για το τίποτα...
S.M.Greek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Βρωμιά!Έλεος. ΧΑΧΑΧΑ το 3% της Φύρομ που έχει ίντερνετ φαίνεται θα έχει πιο πολλούς αγοραστές σε λινκσυς παρα οι Έλληνες... Κάπου να κάνουμε παράπονα και για το "macedonia" να το μετονομάσουν σε Fyrom και να βάλουν στην λίστα και την Ελλάδα??? Αμερικανική είναι η linksys??
S.M.Greek Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Φυσικά και είναι ψευδής η είδηση. Δεν υπήρχε ποτέ Greece στις χώρες και πάντα υπήρχε Μακεδονία όπως και στο 99,9% των ξένων σελίδων. Οπότε πολλή φασαρία για το τίποτα... το 99,9% βάζει "μακεδονια" και όχι Ελλάδα??δεν νομίζω...
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Φυσικά και είναι ψευδής η είδηση. Δεν υπήρχε ποτέ Greece στις χώρες (σ.σ: στο συγκεκριμένο site) (παύση) και πάντα υπήρχε Μακεδονία όπως και στο 99,9% των ξένων σελίδων. Οπότε πολλή φασαρία για το τίποτα... το 99,9% βάζει "μακεδονια" και όχι Ελλάδα??δεν νομίζω... Sorry για τη σφήνα dali13gr
dali13gr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Χε, χε, no harm done. Λάθος διατύπωση. Στη Linksys ποτέ δεν υπήρχε Greece και το 99.9% πήγαινε στο ότι αναφέρουν τα Σκόπια σαν Macedonia άσχετα με την Ελλάδα. (θεέ μου, τι άθλιο συντακτικό έχω βραδιάτικα).
danaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Τώρα που φάνηκε το απατηλό της υποθέσεως μπαίνει βέβαια και το θέμα του πόσο εύκολο είναι να εκτεθούν κάποιοι που συντηρούν ένα forum, αν δεν προσέχουν τι γράφει ο ένας κι ο άλλος... (Έχει βάλει και τη φωτογραφία του...) Ίσως θα έπρεπε και το δικό μας το θέμα, να διαγραφεί... Εκ των υστέρων φαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η διατήρησή του...
liopyr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ίσως θα έπρεπε και το δικό μας το θέμα, να διαγραφεί... Εκ των υστέρων φαίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η διατήρησή του... Γιατί? Έχει ιδιαιίτερα διασκεδαστικό χαρακτήρα... Κρίμα που αποκαλύφθηκε η αλήθεια τόσο γρήγορα. Δεν πρόλαβαν να εκτεθούν πολλοί...
danaos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δε μιλάω για μένα αγαπητέ liopyr. Αυτά που γράφω είναι σκέψεις και άλλων πολλών, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο. Μιλάω για τους υπεύθυνους του insomnia και για πιθανή διαμαρτυρία εκ μέρους της linksys...
tectonator Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Παιδιά η είδηση είναι κατά το ήμιση αναληθής. Η απάντηση που και καλά έστειλε η εταιρεία λέγοντας ότι Ελλάδα και Σκόπια είναι η ίδια χώρα είναι σίγουρα φτιαχτή. Από την άλλη όμως όντως στο Link που δίνει ο poster στην 1η σελίδα η χώρα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα τους. Αυτό φαίνεται κιόλας και από την απάντηση που έστειλαν σε εμένα (Βλέπε παραπάνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.