pandora- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Γεια και χαρά σας! Έχω οθόνη CRT και λέω να την αλλάξω. Εκτός από τον χώρο που θα κερδίσω πάνω στο γραφείο μου, θα μειωθεί και η ακτινοβολία; Επίσης, TFT και LCD είναι το ίδιο και το αυτό; Αν όχι σε τι διαφέρουν; Έχω ακούσει διάφορα προβλήματα που παρουσιάζουν αυτές οι οθόνες με καμένα pixel απ' την αρχή και πως δεν σου την αλλάζουν. Ποια οθόνη να προτιμήσω; Ξέρω, ξέρω, θα μου πείτε, πολλές ερωτήσεις κάνω! αλλά αν κάποιος δεν πολυβαριέται, ας μου απαντήσει να δω τι θα κάνω με αυτή τη ρημάδα την οθόνη! Μήπως τελικά να κρατήσω την CRT μου; Ευχαριστώ πολύ, καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους!!!
Tzimmys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Η ακτινοβολία, ναι, θα μειωθεί. Οι LCD χωρίζονται σε TFT και Plasma. Αν και για pc's νομίζω πως υπάρχουν μόνο TFTs, ακόμα και πλάσματος να υπήρχαν πάλι TFT θα σου πρότεινα να διαλέξεις. Για τα καμμένα pixels εξαρχής, δε θα σου πω για μένα για να μη το γκατεμιάσω, αλλά είναι καθαρά θέμα τύχης. Πάντως με τίποτα δεν είναι stader ότι όλες τους έχουν καμένα pixels. Όσον αφορά για την αλλαγή οθόνης με καμένο pixel, έχει να κάνει με τη κάθε εταιρία. Οι όροι είναι ξεκάθαροι και δεν έχω ακούσει να κάνουν σχέδια. Τέλος για το ποια να προτιμήσεις, έχει να κάνει με τη χρήση που προορίζεται. Πες μας πρώτα τι την θέλεις την οθόνη και τι ποσό είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις.
pandora- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Πες μας πρώτα τι την θέλεις την οθόνη και τι ποσό είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή στο σπίτι περίπου 3-4 ώρες την ημέρα. Σκέφτηκα ότι ίσως μια TFT οθόνη είναι πιο ξεκούραστη από μια CRT πέρα απ' τον μικρότερο όγκο της που οπωσδήποτε βολεύει. Με 300 € μπορώ να βρω αξιοπρεπή οθόνη; Όσο για τα καμένα pixels...καλή μου τύχη. Ευχαριστώ Tzimmys..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Samsung SM2232BW αν σκέφτεσαι για 22 ίντσες...
Tzimmys Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Παρακαλώ. Θα σπυ πρότεινα να πας στις 22''. Οι 24 είναι πολλές και κάτω από 22 απλά δε λέει. Και αν βειαστείς, την οθόνη που προτίνει ο ThReSh παραπάνω θα την πάρεις από το Πλαίσιο με 209 ευρώ, τιμή μέσω internet. Καρααξίζει.
pandora- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ και τους δυο σας.. Αφού καρααξίζει, σπεύδω ν' αγοράσω την Samsung... Τσαο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.