Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά η γνώμη σας για αυτή την σχολή? Έχει περάσει κανείς? Όσον αφορά τα επαγγελματικά ως τί ειδικότητα μπορείς να πιάσεις δουλειά και σε τί είδος επιχειρήσεις?

Τέλος θέλω να ρωτήσω τι είδους μεταπτυχιακό μπορεί να κάνει κάποιος απο αυτή την σχολή στο εξωτερικό. Ενδιαφέρομαι πάνω στην Μηχανολογία υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ξέρω οτι έκανα πολλές ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει:-D

Δημοσ.

Ερώτηση γιατί μπερδεύτηκα: Ποια η διαφορά μεταξύ ενός "μηχανικού οικονομίας":rolleyes::rolleyes: και ενός απόφοιτου κάποιου άλλου οικονομικού τμήματος? Και γιατί μηχανικός????

• 2 μήνες μετά...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ποιά η γνώμη σας για αυτή την σχολή? Έχει περάσει κανείς? Όσον αφορά τα επαγγελματικά ως τί ειδικότητα μπορείς να πιάσεις δουλειά και σε τί είδος επιχειρήσεις?

Τέλος θέλω να ρωτήσω τι είδους μεταπτυχιακό μπορεί να κάνει κάποιος απο αυτή την σχολή στο εξωτερικό. Ενδιαφέρομαι πάνω στην Μηχανολογία υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ξέρω οτι έκανα πολλές ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει :-D

Καλησπέρα! Δε ξέρω αν το γνωρίζεις, υπάρχουν τα τμήματα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης τα οποία έχουν και δικαιώματα Μηχανολόγου. Τα δύο τμήματα βρίσκονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στη Ξάνθη. Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών τους. Δε ξέρω κατα πόσο εμβαθύνουν σε μηχανολογικά θέματα στο προπτυχιακό επίπεδο ωστόσο το τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης έχει τη γνωστή ομάδα Tuc Eco Racing ή http://www.youtube.com/user/tucerTV.

Να έχεις ωστόσο υπ' όψην σου και το πολύ καλό, νέο και κυρίως ενεργό τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της πρώην ΑΣΟΕΕ-πλέον Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών.(Φυσικά δε έχει σχέση με Μηχανολογία)

Μπορώ να σου δώσω πληροφορίες για τα Χανιά αν χρειάζεσαι. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι :)

Δημοσ.

Παρουσίαση του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης από τον Καθ. κ. Γεώργιο Δούνια στο πλαίσιο του Open Day του Πανεπιστημίου Αιγαίου στις 26 Μαρτίου 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=q5p1QqdiBMI

'θα βρειτε τμηματα και στο εξωτερικο που μπορει να λεγονται διαφορετικα αλλα ειναι το ιδιο παραγμα'...

:X

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΕ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Με πρόσφατη απόφασή της (23/02/2019) η Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αποφάσισε την ένταξη των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο ΤΕΕ. Η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη αναγνώριση από την κοινότητα των Ελλήνων Μηχανικών της συνεισφοράς του Τμήματος και των αποφοίτων του και επισφραγίζει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο την μακροχρόνια και συστηματική προσπάθεια των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Αιγαίου για ένταξη των αποφοίτων του ΤΜΟΔ στο Τ.Ε.Ε.

Συγκεκριμένα, η Εισήγηση του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. για την ένταξη των Διπλωματούχων Μηχανικών του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Τ.Ε.Ε. αναφέρει ότι «πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και επί πλέον η Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθιστά και βάσει του Ν. 1225/81 υποχρεωτική την εγγραφή των αποφοίτων του Τμήματος στο Τ.Ε.Ε. Κατόπιν τούτου προτείνει την κατάθεση πρότασης από το ΤΕΕ προς το επισπεύδον Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για κατάθεση σχετικής διάταξης, κατά το πρότυπο της διάταξης του άρθρου 29 του Ν. 4439/2016, με προσθήκη των περιπτώσεων των Μηχανικών Οικονομίας ως προστιθέμενες περιπτώσεις στο υπάρχον πλαίσιο».

Για την απόδοση των αντίστοιχων επαγγελματικών δικαιωμάτων στους αποφοίτους ΤΜΟΔ θα ακολουθήσει η διαδικασία της έκδοσης ΠΔ κατόπιν αντίστοιχης νομοθετικής εξουσιοδότησης, κατ’ αντιστοιχία του Π.Δ. 99/2018 (ΦΕΚ 187/Α' / 5-11-2018).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...