toni50 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 εχω ακουσει τισ περισσοτερες φορες πως τα vista δεν ειναι τοσο καλα οσο xp...θα μπορουσατε να μου πειτε γιατι δεν ειναι καλα εκτοσ απο οτι ειναι (βαρυ) προγραμμμα?
pcfan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Τι συστημα εχεις φιλε μου ? Στην αρχή είχα xp με τον Athlon 4600+ που είναι διπυρηνος. Δεν καταλαβα απο την αρχή την δύναμη του , μόνο μόλις έβαλα vista. Το πολύ πολύ βάλε vista και αν δεν σ'αρεσει κάνει format και πέρασε xp.
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Τι συστημα εχεις φιλε μου ?Στην αρχή είχα xp με τον Athlon 4600+ που είναι διπυρηνος. Δεν καταλαβα απο την αρχή την δύναμη του , μόνο μόλις έβαλα vista. Το πολύ πολύ βάλε vista και αν δεν σ'αρεσει κάνει format και πέρασε xp. Whatever...Πάλι από την αρχή με το ίδιο θέμα.. Υπάρχει ακριβώς ίδιο τόπικ, μπορείς να διαβάσεις αρκετές γνώμες εκεί. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258325&highlight=vista
toni50 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 04-09-07 φιλε ωριστε η ημερομηνια του post...(ειναι πολυ παλιο) εγω θελω να μαθω τι προτιμουν...vista η exp?
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Το τελευταίο πόστ στο τόπικ εκείνο είναι 10 του μηνός. Για να βοηθηθείς στο έδωσα το λινκ άλλωστε.
pluss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μετά το SP2, πιστεύω ότι τα Windows Vista, θα γίνουν πολύ καλύτερα, ακόμα και από τα Windows XP. Πολλοί, όταν πρωτοβγήκαν τα Windows XP, τα κατηγορούσαν και έλεγαν ''τα Windows 2000 Professional, είναι καλύτερα'', τώρα όμως, μετά την κυκλοφορία του SP1 και του SP2, τα Windows XP τα έχουν οι περισσότεροι!
pirobatis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μετά το SP2, πιστεύω ότι τα Windows Vista, θα γίνουν πολύ καλύτερα, ακόμα και από τα Windows XP. Πολλοί, όταν πρωτοβγήκαν τα Windows XP, τα κατηγορούσαν και έλεγαν ''τα Windows 2000 Professional, είναι καλύτερα'', τώρα όμως, μετά την κυκλοφορία του SP1 και του SP2, τα Windows XP τα έχουν οι περισσότεροι! τα vista μεσα σε λιγους μηνες κυκλοφοριας χρειαστηκαν service pack καλο θα ταν να περιμενεις λιγο ακομα και να κοιταζουν τι προβληματα βγαζουν.ακομα θεωρω τα xp αλλα λογικα στο μελλον θα βελτιωθουν.
pluss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Είναι αλήθεια ότι τα Windows Vista, προς το παρών έχουν κάποια προβλήματα, αλλά στο άμεσο μέλλον, θα εκμηδενιστούν. Το Service Pack 1, των Windows Vista, βγήκε ένα περίπου χρόνο μετά την κυκλoφορία των Windows Vista.
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Υπάρχει καμιά βελτίωση στην απόδοση του συστήματος μετά την κυκλοφορία του πρώτου Service Pack για τα Vista ?? Θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στο δικό μου σύστημα??
alex2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο!! Όποιος πιστεύει ότι τα Vista SP1 έχουν περισσότερα προβλήματα από τα ΧΡ τότε δεν μένει από το να τα δοκιμάσει και να διαψευστεί.
pirobatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο!!Όποιος πιστεύει ότι τα Vista SP1 έχουν περισσότερα προβλήματα από τα ΧΡ τότε δεν μένει από το να τα δοκιμάσει και να διαψευστεί. φιλε δεν ξερω για ποιον το ειπες αλλα η αποψη μας ειναι υποκειμενικη προσωπικα εχω linux αλλα στο forum ο καθενας λεει την αποψη του και την εμπειρια του.στο δευτερο pc μου δοκιμαστικα εβαλα για μια περιοδο vista.προβλημα μεγαλο δεν ειχα να σου πω την αληθεια αλλα αυτο δεν μου λεει οτι ειναι καλυτερα απο τα xp.προσωπικα αποψη μου ειναι οσοι εχουν xp ας βαλουν τα vista ως δευτερο λειτουργικο και ας δουν μονοι τους τι ταιριαζει στο pc τους και στον εαυτο τους αυτη ειναι η σωστη μεθοδος....
alex2005 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ωραία, συμφωνούμε απόλυτα τότε! Ότι είπα το είπα καθώς έχω διαβάσει πολλά post στο παρελθόν που αορίστως ορίζουν τα Vista ως προβληματικό λειτουργικό, πράγμα που τελικά δεν ισχύει για όσους τα έχουν χρησιμοποιήσει. Σαφώς υπάρχουν bugs, όπως σε κάθε λογισμικό άλλωστε.
dkoum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 οταν βγικαν τα xp το service pack 1 των windows xp βγικε μετα απο 1 χρονο αν θυμαμαι καλα ετσι και με τα windows vista το service pack 1 βγικε μετα απο 1 χρονο απο κει και περα το service pack 1 διορθωνει πολλα bugs και επισης κανει αναβαθμιση και στον πυρηνα του λειτουργικου μιας και αναπτυχθικε μαζι με τα windows server 2008 και ο πυρηνας των windows vista ειναι ενημερωμενος με τον windows server 2008 επειδη πολυς κοσμος λεει οτι τα windows vista ειναι προβληματικο λειτουργικο δεν εχει παρα να τα βαλει στο pc του και να τα δοκιμασει Windows Vista Service Pack 1 (SP1) was released on February 4, 2008 alongside Windows Server 2008 to OEM partners, after a five-month beta test period. The synchronized release date of the two operating systems reflected the merging of the workstation and server kernels back into a single code base for the first time since Windows 2000
pirobatis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 οσοι λενε τα vista προβληματικα μαλλον θα εννοουν τα πολλα bugs που ειχαν και το προβλημα με τους drivers στην αρχη.και να σου πω κατι δεν εχουν αδικο προσψπικα πιστευω οτι βιαστηκαν να τα δψσουν στην αγορα και δεν προσεξαν μερικα πραγματα...αυτο ηταν μεγαλη βλακεια γιατι καναν ''πειραματοζωο'' αυτους που τα βαλαν πρωτοι.πιο προσεκτικη δουλεια ειχαν τα xρ γιαυτο τα στηριζω ακομα.σε λιγακι θα επικρατησουν τα vista λογικο ειναι αφου θα βελτιοθουν κιαλλο.παντως θεωρω την κουβεντα λιγο ανουσια γιατι καποιος μπορει ναπει 300+ για vista και 700-bugs το ιδιο και για τα χρ.ο κα8ενας δοκιμαζει και μετα διαλεγει.. φιλε μην ξεχνας και τα linux
disqualified Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο!!Όποιος πιστεύει ότι τα Vista SP1 έχουν περισσότερα προβλήματα από τα ΧΡ τότε δεν μένει από το να τα δοκιμάσει και να διαψευστεί. πες τα χρυσοστομε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.