seriousam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 εχω προβλημα με τους κοινοχροιστους φακελους του WLM...δεν εχω καταφερει να τους κανω να δουλεψουν...και δεν εχω ιδεα το φταιει! απο fire wall εχω το "zonealarm pro" και επισης εχω και καποια προσθετα προγραμματα για το MSN οπως το "MSN PLUS" και το "MessengerDiscovery Live". Αν καποιος ξερει τι μπορει να φταιει και μπορει να με βοηθησει θα το εκτημουσα...Ευχαριστω!
pcfan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μπορεί να φταίει το msn plus και το MessengerDiscovery Live. Απεγκατέστησε ένα-ένα αυτά τα προγράμματα για να δείς πιο φταίει. Το πολυ πολυ αν δεν δουλέψει η απεγκατάσταση προγραμμάτων , βγάλε και ξαναβάλε το msn.Και αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση (8.5) να την βάλεις!
seriousam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 την εχω την τελευταια εκδοση... αν κανω uninstall και μετα παλι install τα emoticons μου θα χαθουν?
seriousam Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 αφου το reinstall δεν εκανε τπτ...εβαλα τη version 9 beta...και δουλεψε...ελεος! ευχαριστω για το reply παντος
pcfan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Αν μερικές φορές σου κάνει κολήματα και αποσυνδέσεις θα φαίει η έκδοση που είναι beta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.