Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα με φθηνά αναλώσιμα??

CompHeller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!

Χρειάζομαι ένα απλό φθηνό πολυμηχάνημα για να εκτυπώνω που και που μια δυο σελίδες ή να βγάζω μια φωτοτυπία!

Δεν με ενδιαφέρει το έγχρωμο και η ταχύτητα εκτύπωσης.

Θα χρησιμοποιείται σπάνια μόνο και μόνο για να μη τρέχω στο φωτοτυπίο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη χαλάει αν δεν χρησιμοποιείται συχνά (κάτι είχα ακούσει οτι βουλώνουν οι κεφαλές) και να έχει όσο φθηνότερα αναλώσιμα γίνεται (κατά προτίμηση να παίρνει και 'μαϊμού')

Τι λέτε??

Κάτι τέτοιο αξίζει??

EPSON STYLUS DX4450

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450620

Δημοσ.

μακρια απο επσον αν δεν εκτυπωνεις πολλα θα χανεις τα μισα μελανια στους καθαρισμους που κανει ο εκτυπωτης στις κεφαλες...

Δημοσ.

Για οικονομία στο μελάνι κοίτα σε canon, με μελάνι χωρίς ενσωματομένη κεφαλή. Έτσι θα μπορείς να αγοράζεις και συμβατικό μελάνι στη μισή τιμή.

Δημοσ.

Η αυτό που κάνω εγώ, μελάνη με την κεφαλή πάνω αγοράζεις μια φορά γεμίζεις 5 μόνος σου με ενεσούλα(50λεπτά το γέμισμα) και εκτυπώνεις τσάμπα.

Με το demo μελανάκι του Canon Mp140 έχω εκτυπώσει γύρω στις 750 σελίδες και συνεχίζω. Κόστος 3 ευρώ το μπουκαλάκι που έχει ακόμα 2-3 γεμίσματα και μερικές ενέσεις δώρο από γνωστό φαρμακοποιό!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
μακρια απο επσον αν δεν εκτυπωνεις πολλα θα χανεις τα μισα μελανια στους καθαρισμους που κανει ο εκτυπωτης στις κεφαλες...

Στο παρελθόν είχα εκτυπωτή EPSON Colour 600 και χρησιμοποιούσα αυθεντικά μελάνια, μαύρο και έγχρωμο (τιμές 7, 18 ευρώ αντίστοιχα). Βέβαια η χρήση τους ήταν

περιορισμένη και συχνά 'στέγνωναν' οι κεφαλές από την απραξία... Δοκίμασα

τα αναγωμόμενα μελάνια και είδα ότι είχα προβλήματα και μετάνιωσα...

Ξέρεις στα παλιά μηχανήματα οι κεφαλές είναι στο μηχάνημα και όχι στο

αναλώσιμο..

Νομίζεις ότι οι εκτυπωτές EPSON έχουν προβλήματα με τα μελάνια του στην γρήγορη αντικατάστασή τους? Τι μπορείς να πεις για τους Canon?

Δημοσ.
Η αυτό που κάνω εγώ, μελάνη με την κεφαλή πάνω αγοράζεις μια φορά γεμίζεις 5 μόνος σου με ενεσούλα(50λεπτά το γέμισμα) και εκτυπώνεις τσάμπα.

Με το demo μελανάκι του Canon Mp140 έχω εκτυπώσει γύρω στις 750 σελίδες και συνεχίζω. Κόστος 3 ευρώ το μπουκαλάκι που έχει ακόμα 2-3 γεμίσματα και μερικές ενέσεις δώρο από γνωστό φαρμακοποιό!!!

Γεια χαρά,

Διάβασα για τις εκπληκτικές επιδόσεις που έχεις με τον εκτυπωτή Canon. Όταν

γράφεις για demo εννοείς αυτό που είναι προ-εγκατεστημένο στο μηχάνημα με την

αγορά? Τότε είναι απορίας άξιο που συνεχίζει να τυπώνει ακόμα....

Μου φαίνεται το διαφημιστικό με την μπαταρία Duracell που 'ενώ οι άλλες

σταματού, η μπαταρία Duracell συνεχίζει'..

Δημοσ.

Στο παρελθόν είχα εκτυπωτή EPSON Colour 600 και χρησιμοποιούσα αυθεντικά μελάνια, μαύρο και έγχρωμο (τιμές 7, 18 ευρώ αντίστοιχα). Βέβαια η χρήση τους ήταν

περιορισμένη και συχνά 'στέγνωναν' οι κεφαλές από την απραξία... Δοκίμασα

τα αναγωμόμενα μελάνια και είδα ότι είχα προβλήματα και μετάνιωσα...

Ξέρεις στα παλιά μηχανήματα οι κεφαλές είναι στο μηχάνημα και όχι στο

αναλώσιμο..

Νομίζεις ότι οι εκτυπωτές EPSON έχουν προβλήματα με τα μελάνια του στην γρήγορη αντικατάστασή τους? Τι μπορείς να πεις για τους Canon?

Δημοσ.

Πάρτε καλύτερα ένα laser π.χ. HP, Samsung που δε στεγνώνει ποτέ το μελάνι του (σκόνη) και ένα scanner canon που είναι πολύ λεπτό. Για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις απλά δε θα ξανασχοληθείτε με κεφαλές κλπ... Σημειώνω ότι το scanner έχει κουμπί για φωτοτυπία, scan και email πάνω του,οπότε είναι σαν πολυμηχάνημα, πατάς φωτοτυπία στο scanner και βγαίνει στον εκτυπωτή χωρίς να κάνεις κάτι άλλο...

Δημοσ.
Γεια χαρά,

Διάβασα για τις εκπληκτικές επιδόσεις που έχεις με τον εκτυπωτή Canon. Όταν

γράφεις για demo εννοείς αυτό που είναι προ-εγκατεστημένο στο μηχάνημα με την

αγορά? Τότε είναι απορίας άξιο που συνεχίζει να τυπώνει ακόμα....

Μου φαίνεται το διαφημιστικό με την μπαταρία Duracell που 'ενώ οι άλλες

σταματού, η μπαταρία Duracell συνεχίζει'..

Ναι αυτό εννοώ!

Εννοείται ότι μόλις τελειώνω ξαναγεμίζω μόνος μου όπως είπα, αυτό που είχε με πήγε πάνω κάτω 200σελ. ίσως και λίγο παραπάνω στην πρόχειρη ποιότητα.

Δημοσ.
Ναι αυτό εννοώ!

Εννοείται ότι μόλις τελειώνω ξαναγεμίζω μόνος μου όπως είπα, αυτό που είχε με πήγε πάνω κάτω 200σελ. ίσως και λίγο παραπάνω στην πρόχειρη ποιότητα.

Πράγματι είναι εκπληκτικό να ξαναγεμίζεις το ντεμο και να κάνεις

200 σελ εκτυπωσεις

Να σου πω κάτι τώρα...

Στον EPSON Color600 όπως ανέφερα είχα πρόβλημα με τα συμβατά μελάνια..

Ξέρεις τώρα τι κάνει μετά 6 μηνες απραξία? Επειδή είχα τοποθετήσει

αυθεντικό EPSON έγχρωμο αλλά συμβατό μαύρο τώρα τυπώνει

μόνο ότι είναι έγχρωμο...Με άλλα λόγια ΔΕΝ τυπώνει κείμενο σε γραμματοσειρά

αλλά ότι είναι έχρωμο...

Άλλαξα τις επιλογές από μαυρο σε έγχρωμο και αντίστροφα αλλά τίποτα...Μόνο

εγχρωμο τυπώνει...Σκέφτομαι να αγοράσω αυθεντικό μαύρο..

:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα!!!

Χρειάζομαι ένα απλό φθηνό πολυμηχάνημα για να εκτυπώνω που και που μια δυο σελίδες ή να βγάζω μια φωτοτυπία!

Δεν με ενδιαφέρει το έγχρωμο και η ταχύτητα εκτύπωσης.

Θα χρησιμοποιείται σπάνια μόνο και μόνο για να μη τρέχω στο φωτοτυπίο.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη χαλάει αν δεν χρησιμοποιείται συχνά (κάτι είχα ακούσει οτι βουλώνουν οι κεφαλές) και να έχει όσο φθηνότερα αναλώσιμα γίνεται (κατά προτίμηση να παίρνει και 'μαϊμού')

Τι λέτε??

Κάτι τέτοιο αξίζει??

EPSON STYLUS DX4450

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450620

Το έχω δύο μήνες και είναι μια χαρά. Εχω αλλάξει μια φορά μελάνι μαύρο και δεν είχα ποτε προβλημα με καμία εκτύπωση. Ουτε στεγνώνουν οι κεφαλές ούτε τίποτα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...