assassins greed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 δηλαδη τωρα που εγω εχω τον p4 απο το 2003 απειραχτο στα 2.8 και τον πειραξω λιγακι ας πουμε περιπου στα 3 ποσο θα ζησει ακομα????:p
Tzimmys Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 :p:p να συμβάλω και εγώ στην εποικοδομητική αυτή συζήτηση
fe31h Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 δηλαδή για να το ποιασω και εγώ... Αν τον ανεβάσεις και οι θερμοκρασίες και το ρεύμα μείνει σχεδόν το ίδιο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα έτσι?
NickTheGreekxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 το κόβω από χλωμό εώς αδύνατο να κλοκάρεις έναν επεξεργαστή πρός τα πάνω και να μήν γίνει πιό ζεστός.
overclockerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 το κόβω από χλωμό εώς αδύνατο να κλοκάρεις έναν επεξεργαστή πρός τα πάνω και να μήν γίνει πιό ζεστός.Ανάλογα για τι διάφορες μιλάμε, για 200MHz δέν νόμιζω να χτυπήσουν κόκκινο οι θέρμοκρασιες,αλλά αν δώσεις ρεύμα τότε ναί δεν νόμιζω να μέινουν και πολύ στάθερες...μάλλον τίς κόβω και ε΄γω πρός τα πάνω xD
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 το κόβω από χλωμό εώς αδύνατο να κλοκάρεις έναν επεξεργαστή πρός τα πάνω και να μήν γίνει πιό ζεστός. εγώ έχω δει επεξεργαστές που τους Clockάρεις και η θερμοκρασία πέφτει αντί να ανέβει -180 και βγάλε
fe31h Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 εγώ έχω δει επεξεργαστές που τους Clockάρεις και η θερμοκρασία πέφτει αντί να ανέβει -180 και βγάλε ε καλα τωρα εσυ μιλας για ΠΟΛΥ προχωριμενα πραγματα!!!:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.