IMAndreas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Καταρχήν γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα... Πήγα στο portforwarding και άνοιξα την θύρα από το ρουτερ μου, απενεργοποίηση και το UPnP απο το utorrent και μου λέει "ΟΚ" η θύρα είναι ανοιχτή και μια χαρά. Έλα ντε που δεν κατεβάζει με τίποτα... Μετα έκλεισα τις θύρες από το ρούτερ μου, ενεργοποίηση και το UPnP από το utorrent και έβαλα στα exceptions του firewall to "πλαισιο UPnP" αλλά και πάλι δεν μπορώ να κατεβάσω.... Πχ στο τορρεντ που έχω βάλει τώρα μου λέει (0)700 seeds και 1(4000)peers.... Τι γίνετε??
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ξανακανε port forward και δοκιμασε με αλλο τορρεντ client και αλλο torrent αρχειο και κλεισε firewall se pc k router.
eyec Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ενεργοποιώντας το UPnP στο torrent έχεις κάνει τη μισή δουλειά. Χρειάζεται όμως να κάνεις το ίδιο και στο router σου. Συνήθως είναι ένα tick box κάπου εκεί στις ρυθμίσεις firewall/port forwarding. Αυτό θα ενεργοποιήσει την λειτουργία UPnP και λογικά όλα θα παίξουν σωστά. Η άλλη περίπτωση σαφώς, η οποία είναι και ασφαλέστερη είναι να δώσεις manually ένα port όπως λες. Καλό επίσης θα ήταν να καρφώσεις την ip. Από εκεί και πέρα αν δεν παίζει το μόνο που μπορεί να σε κόβει είναι κάποιο firewall.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 επειδη το upnp ειναι λιγο τρυπα καλυτερα κανε port forward.εχει πολυ ευκολο στο Linksys http://www.portforward.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.