sabolion Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Σήμερα είδα αυτό το βίντεο και πολύ μου άρεσε και θα ήθελα να μαθό τι προγράμματα χρειάζονται για να μπορεί να γίνει ότι γίνετε σε αυτό το βίντεο: Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη για τα ορθογραφικά μου.
sabolion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Το εγκατέστησα. Αλλά δεν βλέπω κάποιο εικονίδιο στην επιφάνια εργασίας. Τη άλω πρέπει να κανό? Μήπως δεν κατέβασα το σωστό έχεις κάποιο ling. Περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ.
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μάλλον κατέβασες τον flash player και όχι το flash. Έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι δωρεάν και επίσης ότι θέλει γνώσεις για να κάνεις κάτι τέτοιο και αρκετή δουλειά....δεν γίνεται στο άψε σβήσε. http://www.adobe.com/products/flash
antonl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δε γνωρίζω αν είναι φτιαγμένο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αυτό που δείχνει το βιντεάκι (είναι όντως flash), πάντως όπως και να χει να ξέρεις πως για να φτάσεις σ' αυτό το επίπεδο χρειάζεται ΠΟΛΥΣ χρόνος. Δεν το λέω για να σε αποτρέψω απλά να το χεις υπόψη
sabolion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Αλήθεια είναι τόσο δύσκολο, γιατί στο video φαίνεται πως μπορείς να το φτιάξης πολή γρήγορα. Ξέρετε εάν μπορώ να κατεβάσω έτυμο.(δεν εννοώ το πρόγραμμα αλλά ότι χρειάζεται για το ανθρωπάκι) ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Στο βιντεάκι δε δείχνει σε κανένα σημείο πώς πραγματικά το φτιάχνει. Για να βρεις τον κώδικα του flashακίου πρέπει να τον έχει ανεβάσει ο προγραμματιστής του κάπου. Χλωμό το βλέπω αλλά αν θες μπορείς να ψάξεις γι' αυτόν είτε απ' τα σχόλια στο youtube είτε μέσω google.
ApSiMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Στο βίντεο δεν σου δείχνει πως να το φτιάξεις.... Το αρχικό κομμάτι που και είναι "πως γεννήθηκε ο Chosen One" είναι μέρος του βίντεο.... Είναι αρκετά δύσκολο να το φτιάξεις ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σου με Flash.... Όταν λες να το κατεβάσεις τι εννοείς? Βίντεο είναι αυτό που βλέπεις. Δεν μπορείς να κατεβάσεις την φιγούρα (αν αυτό εννοείς) και να το κάνεις να κάνει ότι θέλεις.
sabolion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Επειδή εγώ είμαι άσχετος με αυτά ξέρετε κάποιο site που να μπορώ να κατεβάσω αυτό η κάποιο άλλο κώδικα? Ξέρετε κάποιο site στα ελληνικά για να μάθω να το χειρίζομαι?
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω ή να φανώ αγενής,αλλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι και να το κατεβάσεις θα καταλάβεις τίποτα από τον κώδικα? Υποθέτοντας από τα post σου ότι δεν έχεις σχεδόν καμία εμπειρία από οποιουδήποτε είδους development
sabolion Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ με όσα λες alex2005. μήπως υπάρχει κάποιο άλω πρόγραμμα που να κάνη παρόμοια δουλειά αλλά να μην χρειάζεται κώδικα (κάτι πιο εύκολο δηλαδή) ?
alex2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Και στο Flash Μπορείς να τα κάνεις αυτά χωρίς καθόλου κώδικα. Απλά πρέπει να τα κάνεις frame by frame. Μην ξεχνάς ότι τα video είναι φτιαγμένα από πολλές διαδοχικές εικόνες(κυρίως τα αρχεία video,δεν είμαι guru του flash για να ξέρω πως δουλεύει αυτό). Οπότε αν έχεις γαϊδουρινή υπομονή φτιάξε εκατοντάδες εικόνες και βάλτες την μία μετά την άλλη....χρησιμοποιώντας είτε το flash είτε ακόμα και το windows movie maker. Κάτι πιο απλό αλλά και παράλληλα απίστευτα χρονοβόρο δεν νομίζω να υπάρχει.
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Αυτό έχει γίνει με Adobe Flash σίγουρα. Έχω δει και άλλα παρόμοια. Η τεχνική δεν διαφέρει από το παραδοσιακό cartoon. Σχεδιάζεις δλδ ένα καρέ, πας στο επόμενο και ενώ βλέπεις τα προηγούμενα 1,2 ή και περισσότερα καρέ σε διαφάνεια (ghost) σχεδιάζεις το επόμενο. Ψάξε για οτιδήποτε έχει σχέση με cartoon animation ή 2d animation. Το ίδιο και για βιβλία με τεχνικές cartoon. Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι ο τύπος που σχεδίασε τα παραπάνω είναι κορυφή. Δες και το αγαπημένο μου Zhu στα Xiao-Xiao
antonl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Επίσης άσχετος από flash αλλά απ' όσο ξέρω τα πράγματα έχουν προχωρήσει λίγο από το "καρέ-καρέ". Πλέον υπάρχουν αντικείμενα τα οποία μπορείς να ορίσεις να κινηθούν από το Α στο Β και να μην τα "ζωγραφίζεις" μόνος σου λίγα pixel πιο πέρα σε κάθε frame.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.