Προς το περιεχόμενο

Web Cam

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα χθές τη Microsoft VX-6000 Web Cam 34? και είμαι απογοητευμένος τόσο από το άθλιο software που τη συνοδεύει όσο και από την ποιότητα της cameras.

Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από web cameras και περίμενα κάπος καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια έως 50? που να έχει καλή ποιότητα εικόνας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου καθώς και ικανοποιητικό software, να κάνει τουλάχιστον ένα fullscreen.

Δημοσ.

Κι εγω πριν κανα χρονο μια microsoft VX-κατι πηρα, ψιλοακριβη και απογοητευτικα οικτρα και απο τουσ drivers και απτην ποιοτητα της καμερας. Μιλαμε για τρελη πατατα. Μια Logitech που ειχα 4ετιας με το 1/3 των χρηματων της Microsoft ηταν περιπου ιδια ισως και λιγο καλυτερη. 0 στις webcam της Microsoft.

Δημοσ.

Άπο το e-shop την πήρα, Πιστεύω θα μπορέσω να την επιστρέψω, αλλά πρώτα πρέπει να έπιλέξω μια καλύτερη για αλλαγή.

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.
Άπο το e-shop την πήρα, Πιστεύω θα μπορέσω να την επιστρέψω, αλλά πρώτα πρέπει να έπιλέξω μια καλύτερη για αλλαγή.

Κάποια πρόταση;

αν έχεις ανοίξει το πακέτο δεν νομίζω να μπορείς να την αντικαταστήσεις στο eshop.

Δημοσ.
αν έχεις ανοίξει το πακέτο δεν νομίζω να μπορείς να την αντικαταστήσεις στο eshop.

Το περίεργο είναι ότι δεν μου έδωσαν πακέτο. Χωρίς να αναφέρεται ότι η συσκευή που αγόρασα ήταν blunk. Μου είχαν τυλίξει την camera με μία ζελατίνα και το cd ξεχωριστα. Αυτό το διαπίστωσα αφού πήγα σπίτι καθώς πήρα και κάτι άλλα πράγματα και δεν κοίταξα καλά πως μου τα έβαλαν στη τσάντα!!!

Δημοσ.

Ναι κι εμένα με ενδιαφέρει το θέμα μιας και θέλω να βάλω την γυναίκα μου και την αδερφή της να επικοινωνούν μέσω Internet και όχι μέσω τηλεφώνου :Ρ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά καταλήξαμε κάπου ή ακόμη; Αυτή της hercules τελικά λέει κάτι ή όχι;

Σκέφτομαι για την LOGITECH QUICKCAM PRO 9000 ( 69?). Βέβαι η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την hercules (18,80?). Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λέφτα και αν η διαφορά στην απόδοση είναι τόοοοση μεγάλη....

Ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

Δημοσ.

Παιδια κατι ασχετο..για να μην ανοιγω thread..

Γινεται να βαλεις απο το κινητο σου την camera..και να κανεις δλδ chat..μεσω της καμερας του κινητου σου?καπου το ειχα ακουσει..

Δημοσ.
Τελικά καταλήξαμε κάπου ή ακόμη; Αυτή της hercules τελικά λέει κάτι ή όχι;

Σκέφτομαι για την LOGITECH QUICKCAM PRO 9000 ( 69?). Βέβαι η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την hercules (18,80?). Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λέφτα και αν η διαφορά στην απόδοση είναι τόοοοση μεγάλη....

Ας μας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

φίλε εγω έχω την pro 9000 Και ειναι οτι καλύτερο είχα ποτέ..

Την δουλεύω καθημερινά κ είχα κ ΠΟΛΛΕΣ πριν

Ανάλογα με τα χρήματα θα σου βάλω εδώ τις κάμερες που παίρνεις!!!

1)QuickCam® S 5500™

2)QuickCam® S 7500™

3)QuickCam® Pro 9000

Διαφορες

1.3mp (1,2) 2mp (3)

Autofocus (3)

Carl Zeiss Optics (3)

Glass Lens Elements (2,3)

Privacy Shade (2,3)

RightLight™1 (1)

RightLight™2 (2,3)

Skype High Quality Video (2,3)

Ultra-Wide Angle Lens (2,3)

ΤΙΜΗ (περίπου)

1)QuickCam® S 5500™ (40)

2)QuickCam® S 7500™ (65)

3)QuickCam® Pro 9000 (70)

με λιγα λογια.. η πας s5500 (την εχει η κοπελα μου TOP για τα λεφτα της)

η αν διαθέτεις 70 πας στη 9000 (την εχω εγω κ μαμαει!!!)

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ γιατί με βοήθησες να καταλήξω κάπου επιτέλους. Βαρέθηκα το ψάξιμο.

θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση ακόμη:

Βλέπω ότι η Pro 9000 κάνει για Skype High Quality Video, το οποίο όμως απαιτεί core duo επεξεργαστή και εγώ έχω μόνο Intel Pentium M processor 740 στα 1,73 GHz με 1,258 MB DDR2 (Acer Laptop) οπότε νομίζω ότι δεν έχει νόημα για μένα ή κάνω λάθος;

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει μια κάμερα Crypto που είναι

βολικη γιατί μπορείς να βγάλεις φώτος εκτός pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...