Προς το περιεχόμενο

Aγορα οθονης 19αρας

alkis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.Ηρθε η ωρα και ο καιρος να κανω πασα την 17αρα tft μου και να παω σε μια 19αρα.Λεω 19 και οχι παραπανω γιατι θα ειναι πολυ μεγαλη για τον χωρο μου.Το e-shop εχει καποιες προσφορες στις οθονες και πιο συγκεκριμενα οθονη 1, οθονη 2, οθονη 3

Οποιος εχει κατι στο νου του ας το πει γιατι με βλεπω να γέρνω προς την Asus-LG.:mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστω πολυ:shifty::shifty:

Δημοσ.

Και οι 3 οθονες ειναι wide screen. Θελεις οντως wide οθονη, ή απλα δελεαστηκες απο τη χαμηλη τους τιμη? Δεν θα εχει και τη καλυτερη αισθηση η 19 wide γιατι απλα ειναι σχετικα μικρη. Λεει μονο για ταινιες και αυτο αναγκαστικα απο κοντινη αποσταση. Αν οντως ειναι επιλογη σου η wide θα διαλεγα τη 2η, μου φαινεται πιο αξιοπιστη.

• Super Moderators
Δημοσ.

19αρες wide είναι απλά άθλιες...θα πρότεινα να δώσεις παραπάνω χρήματα και να πας στο 22αρι της Samsung, 2223BW που έχει 219 euro...

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι από 17 ίντσες που είσαι τώρα θα σου φανεί μεγάλη...αλλά είναι θέμα συνήθειας

σε μερικές βδομάδες θα σου φαίνεται normal...

Δημοσ.

Την βρηκα στο πλαισιο 209 απο Internet.Θα πρεπει ντε και καλα να μου την φερουν σπιτι ή μπορω να την παραγγειλω και να παω απο το καταστημα και να την παρω με τιμηinternet???

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι πρέπει να στην φέρουν σπίτι αλλίως πληρώνεις τιμή καταστήματος...

Δημοσ.

Την παράγγειλα ελπίζω να έκανα την σωστή επιλογη!

φιλε thresh σου ειμαι υποχρεωμένος καθως και σε όλους τους άλλους που βοήθησαν.

Καλό σας βράδυ!

Δημοσ.

Την πήρα παιδια και ειναι τέλια.Και όσο σκεφτομαι την τιμης της μ'αρεσει ακόμα πιο πολυ.

Λεω να της βαλω ματακια για το ματιασμα:P:P

Σας ευχαριστω όλους ξανα για τον χρόνο σας!

• Super Moderators
Δημοσ.

καλορίζικη και προσοχή στον καθαρισμό...όχι με azax και έτσι ούτε με οινόπνευμα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...