Προς το περιεχόμενο

Σπαστικο μηνυμα κατα την εκκινηση

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
hmm...και για να κατααβω ποιο αρχειο το καλει τι πρεπει να κανω?φανταζομαι ποτε δεν θα μαθω τι φταιει ε?

αυτα τα προγραμματακια τι κανουν ακριβως που μου προτεινες?

Εκτός απο καθάρισμα registry/ άχρηστων αρχείων κτλπ, έχουν και ένα startup manager μέσα, το οποίο είναι κάτι παρόμοιο με το msconfig...

Βασικά παντως πιστεύω πως πρόκειται για καποιον ιο που διέγραψες... 1ον) λόγο του ονόματός του και 2ον) γιατί δεν υπάρχει ανάφορά του στο google, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για κάποιο dll προγράμματος/driver...

Αν και είναι σχετικά επικύνδυνο για τα Windows, θα σου έλεγα να κάνεις μια αναζήτηση του αρχείου στο μητρώο, μέσω regedit, και να διαγράψεις κάθε σχετική τιμή/κλειδί που υπάρχει, ίσως εκεί βρείς και με ποια άλλα αρχεία συσχετίζεται, αν τώρα βέβαια δε βαριέσαι και δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο αποθηκευμένο στο pc σου, ένα φορμάτ δεν θα έβλαπτε...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και γω απο ιο πιστευω οτι ειναι.δεν το εχω βρει πουθενα.

δυστυχως δεν θελω να πειραξω ρετζιστρι.δεν πολυσκαμπαζω σαυτο το θεμα..και απο το να του κανω ανεπανορθωτη ζημια...

το φορματ το αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι!:-) αν και τα περι8ωρια στνενεψαν...

Δημοσ.

Αν δε βγάλεις καμιά άκρη με τα όσα έχουν προταθεί, μπορείς να δοκιμάσεις να αρχίσεις να απενεργοποιείς όλα τα startup items είτε από το startup folder είτε από registry είτε απ' τα services. Πάρε κι ένα image/system restore point αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πριν αρχίσεις το παιχνίδι.

Δημοσ.

δηλαδη εννοεις να παω στο msconfig και να βαζω-βγαζω ολα τα system32 που ξεκινανε?και να κανω επανεκκινησεις να δω ποιο φταιει?

Δημοσ.

Καλά δεν είναι ανάγκη να τα βγάλεις ένα-ένα, μπορείς και περισσότερα μαζί. Επίσης μετά από αυτό να δεις και τα services (είτε από control panel -> administrative tools είτε από το msconfig πάλι - προτιμώ το πρώτο). Αλλά θα πρέπει να ξέρεις τι είναι τα services που πειράζεις μην τυχόν και απενεργοποιήσεις κάποιο απαραίτητο. Νομίζω υπάρχει κι επιλογή να δεις μόνο τα μη-microsoft.

Δημοσ.

ειπα ενα ενα για να μπορω να τσεκαρω ωστε αν τυχει και βγαλω καποιο που χρειαζεται να ξερω ποιο ειναι

Δημοσ.

Εντάξει όπως βολεύει εσένα :)

Απλά αν έχεις καμιά 30αριά entries, στην χειρότερη θα πρέπει να κάνεις 30 επανεκκινήσεις.

Αν δοκιμάζεις πχ 5-5, θα χρειαστείς max 11 επανεκκινήσεις :P

Δημοσ.

δεν εχεις και αδικο..βασικα ειναι γυρω στα 5-7.

να τα παραθεσω εδω να μου πεις αμα ξερεις ποια σιγουρα δεν χρειαζονται?

Δημοσ.

Και δεν τα γράφεις :)

Και να μην ξέρω εγώ τι είναι, όλο και κάποιος άλλος θα μπορεί να βοηθήσει. Στην τελική υπάρχει και το google!

Δημοσ.

σωστος!στην καρτελα εκκινηση εχω αυτα:

1)RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit.

2)C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

3)C:\WINDOWS\system32\iiqmw.exe iiqmw

4)RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

Δημοσ.
Το (3) ιδέα δεν έχω τι είναι.

Σχετικά με το (1) έχει στο C: κατάλογο system32 χύμα;

ωχ...σορρυ ξεχασα να το γραψω...

το 2 και 4 τι ειναι?

Δημοσ.

Το (2) αν θυμάμαι καλά, έχει να κάνει με την αλλαγή γλώσσας Eng <-> Gr.

Τα (1), (4) έχουν να κάνουν με την κάρτα γραφικών της nVidia που χεις (δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο να τρέχουν στο startup αλλά δε μας πειράζει αυτό τώρα).

Δημοσ.

ναι κατι τετοιο διαβασα πανω κατω και γω απο το γουγλ.γμτ και με το lewq δεν εχει κανενα σχεση??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...