Προς το περιεχόμενο

Σπαστικο μηνυμα κατα την εκκινηση

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Λοιπον εχω το εξης προβλημα , οταν μπαινω στα windows (μετα την οθονη υποδοχης ) μου εμφανιζει ενα σφαλμα rundll και μου λεει οτι λειπει ενα αρχειο , αν πατησω οκ το pc δουλευει κανοικα αλλα ειναι σπαστικο να βγαινει καθε φορα που τον ανοιγω. Πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζετε , η να βρω αυτο το αρχειο και να το κανω ειποκολληση. Λετε να βοηθησει και κανενα update;

Το αρχειο που λειπει δεν το θυμαμαι τωρα αλλα οταν κανω επανεκκινηση θα το σημειωσω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...σημείωσέ το, και ψάξε γι' αυτό στο google. Το πιο πιθανό είναι να συσχετίζεται με κάποιον "ιό" (κάτι που ξεκίναγε με τα windows, και πλέον δεν - πιθανώς μετά από καθάρισμα με αντι-ιικό - αλλά έχει μείνει μάλλον η καταχώρησή του στο startup του msconffig, πάει ο υπολογιστής να το ξεκινήσει, αλλά δεν το βρίσκει, οπότε σου πετάει ένα σφάλμα τύπου run32.dll ). Aν όντως είναι έτσι, το ξε-τσεκάρεις από τη λίστα του msconfig. Kάνε κι ένα καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μητρώου με το ccleaner κατάλληλα ρυθμισμένο (=κατέβασέ το, και "μελέτησέ το")

Δημοσ.
...σημείωσέ το, και ψάξε γι' αυτό στο google. Το πιο πιθανό είναι να συσχετίζεται με κάποιον "ιό" (κάτι που ξεκίναγε με τα windows, και πλέον δεν - πιθανώς μετά από καθάρισμα με αντι-ιικό - αλλά έχει μείνει μάλλον η καταχώρησή του στο startup του msconffig, πάει ο υπολογιστής να το ξεκινήσει, αλλά δεν το βρίσκει, οπότε σου πετάει ένα σφάλμα τύπου run32.dll ). Aν όντως είναι έτσι, το ξε-τσεκάρεις από τη λίστα του msconfig. Kάνε κι ένα καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μητρώου με το ccleaner κατάλληλα ρυθμισμένο (=κατέβασέ το, και "μελέτησέ το")

και γω το ιδιο παθαινω...ελα ομως που δεν το βρισκω στον γουγλη....επισης δεν υπαρχει σε αλλα xp φιλων που εχω ψαξει....

το αρχειο που λειπει ειναι απο το system32 και ξεκιναει ετσι lewq... .dll

πως θα το βρω ????η πως θα το ξεκλικαρω απο το msconfig?δεν καταλαβαινω ποιο αρχειο τουsystem32 ειναι.με την ονομασια αυτη παντως δεν υπαρχει....:eek::fear:

Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται για ιος που υπήρχε και έτρεχε αυτό το αρχείο στην εκκίνηση αλλά τώρα αφού τον αφαίρεσες δεν το βρίσκει πια.πήγαινε στο startup με msconfig η με άλλο τρόπο και αφαίρεσέ το από κει για να μην το ψάχνει στην εκκίνηση

Δημοσ.

Παιδια δοκιμασα με msconfig αλλα δεν μου το εμφανιζει το dll. Το αρχειο παντως ηταν σιγουρα ιος γιατι εγινε μετα απο scan με trojan remover. Το αρχειο ειναι αυτο , tiokgews.dll

Δημοσ.

το ccleaner το χρησιμοποιω καθε 5 μερες αλλα δεν φευγει το προβλημα..

οπως ο kapazo ετσι και γω δεν το βρισκω στο msconfig.κατι αλλο?

Δημοσ.

Τελικα εψαξα πιο προσεχτικα στο msconfig το βρηκα και ξε-τσεκαρα. (το βρηκα στη καρτελα εκκινηση). Και ολα δουλευουν ρολοι πλεον

Δημοσ.
ειναι το C:\windows\system32\lewqjatd.dll

Windows Xp έχεις? Αν ναι το αρχείο αυτό δεν υπάρχει στα Windows XP SP2... Οπότε μάλλον πρόκειται για dll απο κάποιον driver ή πρόγραμμα που εγκατέστησες, είτε πρόκειται για καποιον ιό....

Πολλές φορές όταν απεγκαθιστά κανείς ένα πρόγραμμα, σε ρωτάει αν πρέπει να διαγράψει κάποια αρχεία dll απο το σύστημα, γιατί μπορεί να χρησιμοποιούνται και από αλλα προγράμματα... Εσύ μαλλον εκεί επέλεξες να διαγραφεί το αρχείο, και τώρα κάποιο πρόγραμμα στο ζητάει.

Δημοσ.

ναι windows xp pro με sp2.

δεν το βρισκω με αυτη την ονομασια στο msconfig.υπαρχουν αρχεια system32 αλλα δεν λεγεται κανενα ετσι.δεν μπορω να τα ξεκλικαρω ολα.γτ μπορει να παιχτει μλκια.τι μπορω να κανω ωστε να μην εμφανιζεται?καποια αλλη εντολη που να σου λεει πιο αναλυτικα τι ξεκιναει με το πισι σου??

Δημοσ.
ναι windows xp pro με sp2.

δεν το βρισκω με αυτη την ονομασια στο msconfig.υπαρχουν αρχεια system32 αλλα δεν λεγεται κανενα ετσι.δεν μπορω να τα ξεκλικαρω ολα.γτ μπορει να παιχτει μλκια.τι μπορω να κανω ωστε να μην εμφανιζεται?καποια αλλη εντολη που να σου λεει πιο αναλυτικα τι ξεκιναει με το πισι σου??

Χρησιμποιήσε κάποιο πρόγραμμα όπως System Mechanic, Ace Utilities κτλπ... Εγώ αυτά χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα και ποτέ δεν άνοιξα το MSconfig (εκτός από τώρα που το αναφέρατε)... ίσως σε βοηθήσει περισσότερο...

Απο εκεί και πέρα, το αρχείο αυτό, ίσως το καλεί κάποιο άλλο αρχείο που βρίσκεται στην λίστα εκκίνησης, για αυτό να μή εμφανίζεται στην λίστα...

Δημοσ.

hmm...και για να κατααβω ποιο αρχειο το καλει τι πρεπει να κανω?φανταζομαι ποτε δεν θα μαθω τι φταιει ε?

αυτα τα προγραμματακια τι κανουν ακριβως που μου προτεινες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...