prometheas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλημέρα Τον τελευταιο καιρό αντιμετωπίζω ενα σημαντικό πρόβλημα το οποιο περιγράφω παρακάτω μηπως καποιος έχει καμμια ιδέα η μπορεί να προτείνει κάτι Εχω ενα PC με την παρακάτω σύνθεση AMD X2 5200 2 Gb μνήμης 800Mhz Motherboard : ASUS M3A Τροφοδοτικο : Chieftec 550W Καρτα γραφικών : ΑΤΙ 3870 1 DVDRW 2 σκληρους δίσκους WD 500 Gb.. 1 εξωτ. WD για backup To μηχανημα μεχρι προσφατα ήταν γενικών καθηκοντων και δουλευε απροβλημάτιστα σε οτιδήποτε. Καποια στιγμη βλεποντας σε ενα φιλο το FSX πορώθηκα και μου μπήκε η ιδεα να δω εαν παιζει εστω και σε μετριες αναλύσεις στο PC μου Το εγκατέστησα μαζι με το Service Pack 2, δουλεψε αρκετά καλά για 1 εβδομαδα με μέτρια graphics settings (Η καρτα σηκώνει παραπάνω αλλά δεν ήθελα να ζορίσω τον επεξεργαστή) Εκτοτε οποτε το ξεκινάω φορτώνει κανονικά αλλά με το που διαλέγω π.χ μια αποστολή και παω να πετάξω, μεσα σε 2-3 λεπτά ο επεξεργαστής ανεβάζει και στους 2 πυρήνες πανω από 90 βαθμους θερμοκρασία (μετρημένη με το Coretemp και το μηχάνημα κανει restart.. Αυτό γινεται συνέχεια... Ο AMD εχει την stock ψύκτρα και δεν παρουσιάζει προβλημα θερμοκρασίας σε καμμια αλλη εφορμογή (το εχω αφήσει να κανει number crunching 24ωρο και δεν ανεβασε πάνω από 48 βαθμ core θερμοκρασία) Καμμιά ιδέα ; prometheas is online now Αναφορά μηνύματος Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.