Προς το περιεχόμενο

Logitech z5500 on laptop?

Vasilis_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σε ολους,

Λοιπον εχω ενα 2.1 και εχς προσθεσει αλλα 2 ειχια και το εχω κανει 4.1,μαζι ολα μου δινουν 30-32 watt.Δεν μου φτανουν ομως και σκεφτομαι να παρω τα logitech z5500.Εχω ενα λαπτοπ με υποδοχη s/pdif,μπορω να τα βαλω η να παρω τα z2300?Αν μπορω πως θα το κανω?Περνω απλα το πρασινο καωδιο και το βαζω στην υποδοχη του s/pdif?Ευχαριστω πολυ... :shifty: Please i need help....

Δημοσ.

Φίλε καλημέρα,

Έχω τα z-5500 περίπου 2 χρόνια, και έχω ζήσει για αρκετό καιρό τα z-2300.

΄Οσον αφορά τα Z-5500, spdf δέχονται 2 ειδών: 1) Οπτική ίνα 2) Coax (ομοαξονικό)

Παραξενεύομαι που το λάπτοπ έχει spdf...

Αν όντως έχει spdf, τότε τα συνδέεις με 1 καλώδιο (είτε οπτική είτε ομοαξονικό), και απο τα ηχεία έχεις επιλεγμένο το Dolby Pro Logic 2 Music mode για να μετατρέπουν το stereo σήμα του PC σε 5.1 για να πέζουν όλα τα ηχεία. Αν δεν έχεις spdf, τότε δεν μπορείς να τα συνδέσεις με 1 καλώδιο μόνο... (μπορείς δηλαδή αλλά πίστεψέ με δεν ακούγονται όσο καλά ακούγονται τα z-2300).

Όσον αφορά τα Z-2300, έιναι όσο καλά είναι και τα z-5500, απλά είναι λιγότερα watt (200 απόσο θυμάμαι). Έχουν όμως το πλεονέκτημα ότι συνδέονται εύκολα με 1 καλώδιο απλό σαν αυτό των ακουστικών, οπότε άνετα στο λάπτοπ, και θα ακούγονται τέλεια μιας και δεν έχουν πίσω ηχεία που δε θα λειτουργούν όπως στην περίπτωση των z-5500...

Οπότε για να σε βοηθήσω να αποφασίσεις σκέψου το εξής:

Πάρε τα Z-5500 αν ισχύουν τα παρακάτω πράγματα:

1) Έχεις είσοδο sp/df στο λάπτοπ

2) Θα τα στήσεις σωστά για 5.1 (τα 2 ηχεία πίσω, 2 μπροστά, 1 κέντρο), γιατί αν είναι να τα έχεις όλα μπροστά τότε καλύτερα πάρε 2.1

Αν είχες σταθερό υπολογιστή με καλύτερη κάρτα ήχου απότι έχει το λάπτοπ, θα έπαιρνα στη θέση σου τα z-5500 και θα τα συνέδεα αναλογικά με 3 καλώδια (όπως τα έχω τώρα άλλωστε). Στη θέση σου όπως είσαι τώρα με το λάπτοπ θα έπαιρνα τα Z-2300 χωρίς δεύτερη σκέψη... (ας έχουν φθηνήνει τα z-5500) Δεν θα μείνεις παραπονεμένος πάντος ότι και να κάνεις.. αυτό είναι σίγουρο!!!

Ελπίζω να βοήθησα...

Περικλής

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε....

Εχω τρελα με τον ηχο...θελς να ακουω δυνατα την μουσικη μου...

Το λαπτοπ μου μπροστα εχει 3 εισοδους

1)line in jack

2)microphone jack

3)line out jack with S/PDIF support

Εχω βρει και τα 2 σετ σε παρα πολυ καλη τιμη,και οπως καταλαβαινεις εχω κολλησει....

Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Πιστευω επισης οτι με 100 ευρω διαφορα εχω τα 2πλα watt...

Εχω βρει τα Ζ2300 στα 130 ευρω και τα Ζ5500 στα 230 ευρω...

Δεν ξερω αλλα αν ειχα την οικονομικη ικανοτιτα θα επερνα και τα 2...:lol::lol:

Δημοσ.

τα Z-2300 πάρε!!!Είναι πολύ δυνατά!!! Δεν μπορείς να αξιοποιήσεις τα z-5500 με την κάρτα ήχου του λάπτοπ... Δοκίμασα να συνδέσω ένα MAC book (laptop) στα z-5500 και ακούγετε χάλια... χαμηλή ένταση, καθόλου μπάσο σχεδόν...άσε ξενέρωμα, καμία σχέση με το πως ακούγονται στο desktop pc μου.

Άσε που θές αντάπτορα για να τα συνδέσεις με spdf απότι καταλαβαίνω....

PS: Είναι πολύ δυνατά τα z-2300!!! Αποκλείεται να μείνεις παραπονεμένος!

Δημοσ.

Άντε με το καλό, και περιμένουμε καινούριο σου post στο οποίο θα αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δεν ακούγονται όπως θα περίμενες...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...