Προς το περιεχόμενο

ASRock motherboard και AGI interface

kwsthsk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω κάρτα γραφικών AGP (είμαι ακόμα με την on-board) επειδή έχω βάλει στο μάτι 19" οθόνη widescreen και η υπάρχουσα κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζει αναλυση 1440 χ 900 σώστα ; Η motherboard παρεπιπτόντως είναι αυτή : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i45GV%20R5.0&s=478 ...και δυστυχώς δεν έχει καθαρόαιμη AGP πάνω (έχει AGI και με περιορίζει σε συγκεκριμένες AGP κάρτες...να και η λίστα : http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=P4i45GV%20R5.0&s=478&c=VGA ...έχει νόημα που ψάχνω να βρω κάπου(-οπουδήποτε !) μια κάρτα γραφικών απ'αυτή τη λίστα που να υποστηρίζει και την ανάλυση που προανέφερα ;;; έστω και μεταχειρισμένη ! παρεπιπτόντως έστειλα και ένα mail στην ASRock να επιβεβαιώσω ότι είναι fully updated η εν λόγω λίστα και δυστυχώς μου απάντησαν πως είναι όντως :(

Δημοσ.

Έψαξα λίγο για να βρω αν υποστηρίζεται η ανάλυση που αναφέρεις από την onboard αλλά το μόνο που είδα είναι πως όλοι αυτή την απορία έχουν :P

Οι κάρτες της λίστας (αν εξαιρέσεις την 6600GT που ναι 4ετίας) είναι 6+ ετών. Οπότε θα λεγα να δεις για καμιά μεταχειρισμένη σε συμβολική τιμή, εφόσον προφανώς το gaming δε σε ενδιαφέρει και αφού έχεις ελέγξει για συμβατότητα με τη συγκεκριμένη ανάλυση.

Τι οθόνη έχεις τώρα; Ρωτάω επειδή η 1440x900 μου φαίνεται κάπως μικρή και δεν ξέρω πόσο θες να "πέσεις" κατηγορία σ αυτόν τον τομέα...

edit: Τώρα είδα πως εκτός από συγκεκριμένο τσιπάκι (και drivers), οι κάρτες της λίστας έχουν και συγκεκριμένο κατασκευαστή. Καλή τύχη/κυνήγι :P

Δημοσ.

έχω μια CRT 17" (η οποία τα'χει παίξει εν μέρει) και ήθελα να το γυρίσω σε widescreen καταστάσεις-όχι το gaming δε με κόφτει σ'αυτό το pc-απλά θα μου ερχόταν κάπως πιο φτηνά να έπερνα μια φτήνη 19ρα widescreen παρά τη φθηνότερη 19ρα 4:3 κι άμα μπορούσα να ρίξω τη (χρηματική) διαφορά σε μια κάρτα γραφικών θα με βόλεβε-παρεπιπτόντως 1440 χ 900 είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζουνε οι widescreen 19ρες κι από τα 1024 χ 768 που έχω τώρα είναι μια πρόοδος όσο να πεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...