Προς το περιεχόμενο

HOW TO rename system folder???

overnontas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να αλλαξει το ονομα σε system folder?//το path ειναι C:\documents & settings\all users ο ενας φακελος και ο αλλος με ενα ονομα που εδωσα οταν εκανα εγκατασταση..ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ??

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ μήπως βοηθάει. Αλλά έχω την εντύπωση πως πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα (και δεν ξέρω γιατί να θέλει κανείς να κάνει κάτι τέτοιο :>).

Δημοσ.

1. Κάνε νέο χρήστη με το όνομα που θέλεις και δικαιώματα Administrator (φυσικά), αποσυνδέσου και συνδέσου στον νέο λογαριασμό.

2. Μετά δεξί κλικ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής μου" και Ιδιότητες

3. Καρτέλα "Για Προχωρημένους" και πάτα στο Ρυθμίσεις στο πεδίο "Προφίλ Χρηστών"

4. Εδώ επέλεξε τον λογαριασμό που είχες ήδη και πάτα "Αντιγραφή σε"

5. Πάτα "Αναζήτηση" και πήγαινε C:\Documents and Setting\"Το όνομα του χρήση που δημιούργησες". Πάτα ΟΚ και ΟΚ.

Έτσι θα αντιγραφούν όλες οι ρυθμίσεις που είχες από τον προηγούμενο χρήστη.

6. Πήγαινε στα Έγγραφα και κάνε backup σε άλλον δίσκο/φάκελο ότι χρειάζεσαι. Το ίδιο και από την επιφάνεια εργασίας.

7. Κάνε Reboot.

Αν θέλεις να κάνει boot στον καινούργιο χρήστη χωρίς να μπαίνει στην οθόνη υποδοχής , το οποίο θα γίνεται από εδώ και πέρα επειδή έχεις 2 χρήστες ενεργοποιημένους, κάνε τα εξής:

1. Έναρξη->Εκτέλεση, και δώσε το παρακάτω

control userpasswords2
και πάτα ΟΚ.

2. Επέλεξε τον χρήστη που δημιούργησες τώρα και ξετσεκάρισε το "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα...". Θα σου ζητήσει password, αν έχεις βάλει δώστο, αλλιώς άσ' το κενό και πάτα ΟΚ.

3. Κάνε επανεκκίνηση και δες αν όλα πήγαν καλά.

Μπορείς βέβαια να διαγράψεις τον παλιό χρήστη αλλά άσε να περάσει λίγος καιρός για να βεβαιωθείς ότι είναι όλα καλά και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

ολα οκ..εκανα αλλαγες απο το registry editor οπως ειδα και σε οδηγιες απο το link του antonl..Εγω εψαχνα απο το site της microsoft για τετοια προβληματα,αλλα ειχε πολλες λεπτομερειες και γινοταν πολυπλοκο...βρηκα τροπο να αλλαξω και αλλες registration information που ειχα δωσει..στη δευτερη απαντηση προκειται για κοπιαρισμα του προφιλ χρηστη..μπορει να δουλευει αλλα προτιμισα να αλλαξω το ονομα μια και ειχα μολις εγκαταστησει τα XP και δεν ειχα φορτωσει εφαρμογες που μπορει μετα να κολλαγανε..Το λαθος μου ηταν που εβαλα με ελληνικα γραμματα τις πληροφοριες που ζητουσε η εγκατασταση και μετα σε πολλα install εβγαζε error επειδη δεν αναγνωριζε τους χαρακτηρες..συμβουλη σε οσους κανουν εγκατασταση κυριως στις αγγλικες εκδοσεις να δινουν ονοματα με λατινικα και να αποφευγουν τελειως τα συμβολα οπως ,.?&__- κτλ..

Δημοσ.
Το λαθος μου ηταν που εβαλα με ελληνικα γραμματα τις πληροφοριες που ζητουσε η εγκατασταση και μετα σε πολλα install εβγαζε error επειδη δεν αναγνωριζε τους χαρακτηρες..

Αυτό είναι και το πρόβλημα σε πολλές εγκαταστάσεις στα Ελληνικά VISTA προγραμμάτων που γράφτηκαν ΠροVista. Προσπαθούν να εγκατασταθούν στο program files και ορίζουν απόλυτο path στη registry. Έλα όμως που τα vista ονομάζουν τον εν λόγο φάκελο με Ελληνικά γράμματα!!!

Γι' αυτό αν κάνετε setup κάποιο παλιότερο πρόγραμμα στα vista και δεν δουλεύει, προσπαθήστε να το ξαναεγκαταστήσετε σε άλλον φάκελο, όπως C:\Programs\. 'Ισως δουλέψει έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...