Προς το περιεχόμενο

Καινουργια οθόνη - Θολές περιοχές?

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εκεί που είχα χαρεί....

Αγόρασα μόλις χθές την SAMSUNG Syncmaster 225 MW (22") και αφού πάλεψα κάποιες ωρίτσες για να βρώ τον τρόπο να τη συνδέσω με το laptop και να βρώ την ανάλυση παρατήρησα οτι εμφανίζει κάποιες θολούρες που είναι περισσότερο ευδιάκριτες σε κείμενα αλλά σίγουρα κουράζουν αρκετά.

Υπάρχουν θολές περιοχές σαν κάθετες λωρίδες ανα 2 cm αλλά το περίεργο είναι οτι επαναλαμβάνονται σε pattern (δηλ. είναι έχουν την ίδια απόσταση και εμφανίζονται ανα 2cm).

Χρησιμοποιώ τη native ανάλυση της οθόνης (1680χ1050) και έχω περάσει τους drivers που είχε στο cd.

Η κάρτα γραφικών μου είναι η ATI Mobility Radeon X300 128 και οι drivers είναι οι εργοστασιακοί (2005). Δοκίμασα να περάσω τους νέους (Catalyst) αλλά ενώ η κάρτα μου αναφέρεται, το προγραμματάκι που έχουν για verification δεν με αφήνει, λέει unsupported.

Επειδή δεν είχα ποτέ ΤFT οθόνη ούτε ξέρω πολλά για αναλύσεις, θελώ να μάθω αν αυτό σημαίνει οτι:

α) η οθόνη είναι ελλατωματικήβ) φταίει κάτι στην ανάλυση / drivers

-------------------

Λοιπόν, τελικά ήταν κάτι πολύ απλό....ευτυχώς: υποστηρίζονται μόνο τα 16bpp και όχι τα 32. Στα περισσότερα χρώματα βγάζει αυτές τις θολούρες.

(Προς Mods:---> Αν θέλετε σβήστε το ή αλλιώς αφήστε το σε περίπτωση που την πατήσει κανείς σαν κι εμένα)

Δημοσ.

με την D-sub, αυτήν έχει μόνο το laptop.

Τελικά, κάθε φορά που αλλάζεις ανάλυση, πρέπει να πατάς κι ένα κουμπάκι "Αuto Adjust" στην οθόνη κι ετσι καθαρίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...