Προς το περιεχόμενο

Xαμηλο Download Speed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε καλά με torrent δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την ταχύτητα της γραμμής σου...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μου ειχε συμβει κατι αναλογο που εκτος απο την χαμηλη ταχυτητα στο download του ασυρματου ειχα μεγαλο ping στους servers στα παιχνιδια.(ενω στο pc με lan κατεβαζα γρηγορα)

Εσυ εχεις μεγαλα ping?? πχ αν κανεις ping στο http://www.otenet.gr Ποσο ειναι??

Γιατι τελικα τα προβληματα αυτα οφειλοταν στον isp και μολις εφτιαξαν τα ping εστρωσε και το download του ασυρματου

Δημοσ.
μου ειχε συμβει κατι αναλογο που εκτος απο την χαμηλη ταχυτητα στο download του ασυρματου ειχα μεγαλο ping στους servers στα παιχνιδια.(ενω στο pc με lan κατεβαζα γρηγορα)

Εσυ εχεις μεγαλα ping?? πχ αν κανεις ping στο http://www.otenet.gr Ποσο ειναι??

Γιατι τελικα τα προβληματα αυτα οφειλοταν στον isp και μολις εφτιαξαν τα ping εστρωσε και το download του ασυρματου

ok να το κανω αλλα τι ειναι το ping?κ δεν ειναι ασυρματο...με καλωδιο ethernet το χω συνδεσει κανονικα....

Δημοσ.
ε καλά με torrent δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για την ταχύτητα της γραμμής σου...

το φανταστηκα γιατι παιζουν ρολο οι διαμοιραστες...αλλα αυτο ρωταω....με ποιο προγραμμα θα το δω τι ταχ. εχω?

• Super Moderators
Δημοσ.
το φανταστηκα γιατι παιζουν ρολο οι διαμοιραστες...αλλα αυτο ρωταω....με ποιο προγραμμα θα το δω τι ταχ. εχω?

το γράφουμε πιο πάνω...βάζεις download manager (GetRight, Flashget, IDM, DAP) και κατεβάζεις αρχείο από Nvidia/ATI/Microsoft

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Έχω ακριβώς το ίδιο προβλημα!

Έχω 24 forthnet τα στοιχεία της γραμμης μου

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 15514 kbps

Upstream Rate: 1020 kbps

Downstream Margin: 4 db

Upstream Margin: 12 db

Downstream Line Attenuation: 28 db

Upstream Line Attenuation: 6.5 db

Downstream Transmit Power: 9 db

Upstream Transmit Power: 19 db

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

Qos: UBR

Pcr Rate: 0

Scr Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Up

και δεν μπορώ να κατεβασω ένα αρχειο πάρα μόνο με flashget αλλα και παλι δεν νομιζω οι ταχυτητες της ταξεως 500kb/s είναι αναλογες της ταχυτητας μου.

Δεν μπορώ να δω βίντεο στο youtube και επισης είμαι premium sto rapidshare χωρίς flashget κατεβαζω γύρω στα 60 με 70kb/s ενώ με flashget γύρω στα 130-150 kb/s!!!!:mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές σου, fax, συναγερμό κτλπ κτλπ? (να έχουν μπει και σωστά βέβαια, όχι ανάποδα)

με ποιο router είσαι?

Δημοσ.
έχεις βάλει φίλτρα σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές σου, fax, συναγερμό κτλπ κτλπ? (να έχουν μπει και σωστά βέβαια, όχι ανάποδα)

με ποιο router είσαι?

Στο σπίτι υπάρχουν μοναχα δυο πρίζες τηλεφωνικες μια είναι το σταθερό τηλεφωνο και έχω βάλει φιλτρο στην πρίζα και στην άλλη έχω βαλει το router Linksys Wag200g !

Το λαμπακι DSL από το router είναι πράσινο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω το βύσμα του φίλτρου (αρσενικό) να είναι προς την μπρίζα και όχι προς το τηλέφωνο, γιατί αλλιώς δεν δουλεύει σωστά

ποιο firmware έχει το Linksys?

Δημοσ.
ελπίζω το βύσμα του φίλτρου (αρσενικό) να είναι προς την μπρίζα και όχι προς το τηλέφωνο, γιατί αλλιώς δεν δουλεύει σωστά

ποιο firmware έχει το Linksys?

Φυσικά είναι προς την πρίζα και το firmware είναι το τελευταίο 1.01.08

Δημοσ.
κλειστό το WLAN?

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...πάρε τηλέφωνο Forthnet :-(

Εννοείς το wireless?

Ανοιχτό το έχω για να έχει πρόσβαση και ο αδερφος μου με το laptop.

Tespa θα πάρω τηλεφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...