Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μενω αμπελοκηπους θεσσαλονικης και ειμαι κατοχος forthnet double-play,εδω και 2-3 βδομαδες το download speed ειναι πραγματικα ΑΘΛΙΟ κατεβαζω απο rapidshare με premium 30kb με 50κb ειτε ειναι 1 το αρχειο ειται 20,ιδιες ταχυτητες και απο αλλου ακομα και απο ftp το πολυ πολυ να παει 100kb,Τι να κανω?Να παρω τηλ στην forthnet και τι να πω? Το κλειδωμα του ρουτερ ειναι κανονικο αλλα κατεβαζω σαπια?Κοιταξτε ποσα κλειδωνει το ρουτερ,δεν πιστευω αυτοι οι αριθμοι να δικαιολογουν αυτες τις ταχυτητες SNR Margin 6 12 dB Line Attenuation 22 11 dB Data Rate 16508 1021 kbps Tι να κανω,καμια βοηθεια παιζει?Ευχαριστω...
De@th L0rd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Nα πάρεις τηλεφωνο στη Forthnet και να τους πεις ότι έχεις πολύ χαμηλές ταχύτητες ,τόσο χαμηλές όσο σε φάση βλάβης.Κάτι θα κάνουν δεν μπορεί...
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Βασικα σημερα που εβαλα flashget και καταβασα ηταν πολτ γρηγορες οι ταχυτητες,δηλαδη να κατεβαζω μονο με download manager? Γιατι δηλαδη πριν κατεβαζα κανονικα και βαρουσε 700αρες και τωρα δεν γινεται,τι αλλαξε δηλαδη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι μόνο με download manager το έχουμε πει άπειρες φορές
random Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ετσι οπως μετράς τις ταχύτητες δεν μπορεις να βγάλεις συμπέρασμα. βρες ενα δημοφιλές, μεγάλο, νόμιμο αρχείο, που να υπάρχει και σε ελληνικούς και σε άλλους σερβερς, πχ. το τελευταίο ubuntu iso απο Κρήτη ειναι εδώ http://ftp.cc.uoc.gr/mirrors/linux/ubuntu/releases/hardy/ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso ξεκίνα να κατεβάζεις (δεν χρειάζεται να τελειώσει, απλα άστο 4-5 λεπτά να πιάσει την κανονική ταχύτητα) με flashget, firefox, ΙΕ και οτι άλλο θελεις. (με fx πιανω 500-600, με flashget 5 threads, 1000-1300 ) και μια δοκιμή με torrent αν κατεβαζεις αυτά με ικανοποιητικές ταχύτητες, το πρόβλημα ειναι τι , πώς, και απο πού το κατεβάζεις. αν και αυτά σέρνονται, μάλλον έχεις πρόβλημα γραμμής ή μόντεμ.
Sadamiraq Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι μόνο με download manager το έχουμε πει άπειρες φορές Nαι το ξερω δεν ειμαι κανα πρωταρης Εγω τι λεω οτι πριν ενα μηνα οτι και να κατεβαζα κανονικα απο firefox ie και αλλα,τωρα με τις ιδιες ταχυτητες κατεβαζω μονο με download managers και ρωταω εγω τωρα γιατι αυτο? Πριν ενα μηνα ηταν ολα καλα,γιατι τωρα σερνονται οι ταχυτες οταν κανω κανονικο download?Αυτο θελω να μαθω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ξέρω γω, ίσως να φταίει ο server από τον οποίο κατεβάζεις ίσως η Forthnet ίσως κάτι άλλο...
bathoryeva Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 κ γω forthnet εχω κ ειναι πολυ αργη....κ ασ λεει 24mbs! κανω 1-2 ωρεσ να κατευασω 700mb!!!! με ποσο κατευαζω?υπαρχει κατι να το δω? thanks εκ των προτερων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 στα πόσα mbit συγχρονίζεις? πόσο downstream line attenuation δείχνει το router? αυτά τα 700mb μέσω ποιου προγράμματος τα κατεβάζεις?
coreygaylas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 δοκιμαστε να κατεβασετε ενα απ αυτα τα αρχεια http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp εγω παντωςτο συγκεκριμενο αρχειο με forthnet 24αρι και Orbit downloader κατεβαζω οσο λεει η υπογραφη μου...full speed
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Κατεβασε αυτο το αρχειο και πες μου να σε βοηθησω λιγο να το μαζεψεις.... σημαντικη προυποθεση να εισαι καθαρος απο spywares και malwares
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 χωρίς download manager δεν μπορεί να είναι σίγουρος και πάλι...
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δεν εχει να χασει τιποτα. Εγω χωρις download manager κατεβαζω απο 2,5-2,8ΜΒ.Πιστευω στο TCP/IP optimizing απο μελετη του πρωτοκωλλου στη microsoft και ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Αν δε θελει.... no pro
bathoryeva Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δεν εχει να χασει τιποτα. Εγω χωρις download manager κατεβαζω απο 2,5-2,8ΜΒ.Πιστευω στο TCP/IP optimizing απο μελετη του πρωτοκωλλου στη microsoft και ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει. Αν δε θελει.... no pro[/QUO E????ME UTORRENT ΚΑΤΕΒΑΖΩ.ΤΙ download manager ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩ ΚΑΝΑ SPY ΝΟΜΙΖΩ....ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΣΟΝΤΟSITE!!! ΕΧΩ AD-AWARE K ΣΚΑΝΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ!!!!ΑΝ ΕΧς ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ? HELLLLPPPPPPPP!!!!ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ.ΠΑΛΙ ΦΟΡΜΑΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ 10001000????Κ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
bathoryeva Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 στα πόσα mbit συγχρονίζεις?πόσο downstream line attenuation δείχνει το router? αυτά τα 700mb μέσω ποιου προγράμματος τα κατεβάζεις? ΔΕΝ ΞΕΡΩΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ?ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 100ΜΒς,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ.UTORRENT Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ PORTFORWORD ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ....ΟΚ.. ΟΧΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ...ΑΚΟΜΑ ΑΡΓΟ ΕΙΝΑΙ...:shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.