Προς το περιεχόμενο

Privacy in Social Networking

Ponemenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

This survey is part of a master project named "Privacy in Social Networking". The goal of the project is to examine social networking sites such as Facebook, MySpace, Hi-5 and find any privacy-related threats. The point of this survey is to discover the source of these threats. Any identified threats to privacy will be categorized. Finally, recommendations and solutions will be proposed in order to avoid and/or eliminate these threats.

Please do not vote for fun !!!

Thank you for your time and your vote.

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=qefa13mzao6k16l463073'>http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=qefa13mzao6k16l463073

----------------------------------------------------------------------

Γεια σας φιλοι μου, αυτο το ερωτηματολογιο ειναι μερος του project μου.

Θα παρακαλουσα οποιος θελει και μπορει να το συμπληρωσει.

Για οποιον αποφασισει να το συμπληρωσει, θα παρακαλουσα να μην το κανει για πλακα. Δεν παιρνει πανω απο 3 λεπτα.

Ευχαριστω για το χρονο σας.

Το παρακατω link θα σας παει στο ερωτηματολογιο.

http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=qefa13mzao6k16l463073

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους !!!

Το survey θα μεινει μεχρι την πεμπτη online αλλα δυστηχως η συμμετοχη δεν ειναι αυτη που περιμενα απο εδω μεσα. Θα παρακαλουσα για ενα τελευταιο καλο ντου απο οποιους γουσταρουν.

Δεν παιρνει πανω απο 3 λεπτα.

Ευχαριστω εκ τον προταιρων

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά μου την σπάει το agree/disagree/neutral/strongly agree/strongly disagree σε ερωτήσεις που έπρεπε να έχουν για απάντηση Yes ή No...

Δημοσ.

Ναι έχει δίκιο ο Thresh.

Πήγα να το συμπληρώσω αλλά είναι οι περισσότερες ερωτήσεις δεν μπορούν να απαντηθούν.

Παράδειγμα

πχ Have you ever visited Facebook.com or MySpace.com or Hi-5.com or another social networking site?

Αν έδινα την απάντηση "3-Neutral" τι νόημα θα είχε?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είδους privacy μπορεί να προσφέρει το social networking

Μια φωτό και ένα όνομα να βάλεις πάει το privacy

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδες !!

Σωστες οι παρατηρησεις σας οι οποιες και διορθωθηκαν.

Για το ελληνικο survey που λετε μου το εχουν πει ξανα απλα ειναι μερος αγγλικου προτζεκτ γι αυτο και ειναι στ αγγλικα.

Φιλε οπτς, αυτο ειναι το θεμα του προτζεκτ οτι με τις σοσιαλ νετγορκινγ ιστοσελιδες η ιδιοτικοτητα της ζωης των χρηστων χανετε (για πολλους και διαφορους λογους).

Το χειροτερο ομως ειναι οτι ουτε ενα 5% δεν το αντιλαμβανετε αυτο και απλα συνεχιζει να παιζει με τα χαζα αππλικεσιον της καθε ιστοσελιδας και να καταθετει περιοδικα την ψυχαναλιση της ζωης του online (οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη)

Δημοσ.

Ρώτησα μια φορά έναν offline αν ανησυχεί που είχε όνομα, επίθετο και διάφορες επαγγελματικές πληροφορίες στο fb και μου είπε :

"Οχι, γιατί αν είναι κάποιος να θέλει να σε ψάξει είναι καλύτερα να υπάρχουν πολλά ονόματα για να μην ασχοληθεί"

Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι είπε φαντάζομαι ότι εννοεί ότι θα προστατευτεί απο τις συνωνυμίες και τα κοινά επίθετα. Αν αυτό είναι προστασία τότε εγώ είμαι καρδινάλιος (την ευλογία μου, τέκνα μου)

Ετσι όπως το βλέπω εκτός από μερικές περιπτώσεις που όντως βοηθάνε άτομα που δεν τους είναι εύκολο να κοινωνικοποιηθούν, οι υπόλοιποι το έχουν δει σαν ένα playground για καμάκι. Αλλοι είναι celebrity victims που λένε "ααα θα έχω στους φίλους μου και θα μιλάω με τον/την ΧΧΧΧ"

Για να είμαι ειλικρινής ούτε μου άρεσαν, ούτε μου αρέσουν τα facebookoειδή. Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αυτά

PS. Δεν είμαι άνθρωπος των σπηλαίων (ουγκ) αλλά αυτό το social networking έχει παραγίνει

Δημοσ.

Ετσι ακριβως φιλε μου. Και αν θες να προβληματιστεις ακομα περισσοτερο γι αυτή την αποτομη στροφη του WEB που καποιοι και καλα το αναβαθμισαν και το κανανε WEB 2.0 με την εισοδο τον Social Networking websites και οχι μονο, σε διαβεβαιώνω οτι πολλοι προβλεψανε οτι κατι τετοιο θα γινοταν. Φυσικα οχι για την ψυχη της μανας μας αλλα για τους λογους που ενα μικρο - μεγαλο γκρουπ ανθρωπων θελανε να γινει.

O Aldous Huxley eixe pei kapote “There will be in the next generation or so a pharmacological method of making people love their servitude and producing dictatorships without tears, so to speak. Producing a kind of painless concentration camp for entire societies so that people will in fact have their liberties taken away from them but will rather enjoy it, because they will be distracted from any desire to rebel – by propaganda, brainwashing…” (Aldous Huxley, “The Final Revolution”, 1959, speech at a symposium at a University of California medical school).

βλεπεις καμμια ομοιοτητα με αυτα που αποκαλουμε social networking sites?

p.s. To survey παιρνει παραταση μεχρι την Κυριακη λογο του μικρου αριθμου συμμετοχων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...