overnontas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Επανεγκατεστησα φρεσκα τα XP και αντιμετωπιζω προβληματα με την εγκατασταση και τρεξιμο προγραμματων...Συγκεκριμενα θελω να κανω install σε utilitys απο το cd του mobo και αλλα ,και πανω που παει να αρχισει μου βγαζει error:path contains invalid character και μετα fatal error during installation/consult windows installer help (msi.chm) or msdn.,,'Η δεν τα ανοιγει,αφου κανει install,γιατι κατι λειπει στο path..επισης οταν κατεβαζω updates ή κατι αλλο απο το δικτυο στο run βγαζει filename,director name or volume label syntax is incorrect...Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει και τι να κανω για να διορθωθει.....μηπως κατα την εγκατασταση εκανα (ή δεν εκανα) κατι με input language και καπου κολλαει..Δε ξερω απο που να ρυθμισω αυτες τις παραμετρους(αν ρυθμιζονται...)και με το msi.chm,οσο το εψαξα δε βγαζω ακρη...Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη-αν καποιος γνωριζει σχετικα και μπορει να δωσει βοηθεια...Δε θελω να αναγκαστω να ξαναβαλω απ’την αρχη τα XP..(μπορει να εχει παλι τα ιδια κολληματα..)Οταν τα πρωτοεβαλα πριν μια βδομαδα κανενα προβλημα...απο βλακεια τα εσβησα για να κανω επανεγκατασταση επειδη εβαλα και vista για dual-boot και τα θαλασσωσα λιγο με τα partitions στο σκληρο...
andreas44m Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 μπεσ εδω και διαβασε λυση απο την microsoft!! http://support.microsoft.com/kb/292582 ισωσ σε βοηθησει.
overnontas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ναι εχω μπει και εχω ψαξει...λεει πολλα για διαφορα error που σκανε ,αλλα εχει πολλη λεπτομερεια και δε ξερω αν αξιζει αν τα μπλεξω...απο την αλλη να καθομαι να κανω παλι εγκατασταση μπορει και να'ναι αδικος κοπος αν ξαναβγαλει τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.