Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop! καμιά πρόταση?

unre@l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys! :P

Θέλω να αγοράσω ένα laptop αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να με καλύπτει! Τόσο παράξενος είμαι πια;

Centrino 2 (όσα MHz να'ναι)

4GB RAM (DDR3 άν γίνεται)

GeForce9600GT (ή καλύτερη)

οθόνη 15-16 (1440χ...)

BlueRay Drive (rom)

να είναι ελαφρύ και όμορφο.

Καλή συνδεσιμότητα(USB, HDMI κτλ κτλ)

Το ιδανικό θα ήταν ενα DELL XPS 1530 με centrino 2 και GeForce9600GT.

αλλα η DELL κοιμάται..

Το μόνο που έχω βρεί είναι της MSI το GX620.. αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγαλή ανάλυση η οθόνη.(ή κάνω λάθος?) Και επίσης δεν υπάρχει στην ελλάδα! ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθήνα που να το έχει; Επίσης υπάρχει και η λύση της HP.. αλλά τα ατομα είναι αλήτες οπότε την αποφεύγουμε.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Αυτα! ευχαριστώ!

Δημοσ.
Hello guys! :P

Θέλω να αγοράσω ένα laptop αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάτι που να με καλύπτει! Τόσο παράξενος είμαι πια;

Centrino 2 (όσα MHz να'ναι)

4GB RAM (DDR3 άν γίνεται)

GeForce9600GT (ή καλύτερη)

οθόνη 15-16 (1440χ...)

BlueRay Drive (rom)

να είναι ελαφρύ και όμορφο.

Καλή συνδεσιμότητα(USB, HDMI κτλ κτλ)

Το ιδανικό θα ήταν ενα DELL XPS 1530 με centrino 2 και GeForce9600GT.

αλλα η DELL κοιμάται..

Το μόνο που έχω βρεί είναι της MSI το GX620.. αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγαλή ανάλυση η οθόνη.(ή κάνω λάθος?) Και επίσης δεν υπάρχει στην ελλάδα! ξέρετε κάποιο μαγαζί στην αθήνα που να το έχει; Επίσης υπάρχει και η λύση της HP.. αλλά τα ατομα είναι αλήτες οπότε την αποφεύγουμε.

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Αυτα! ευχαριστώ!

DDR3 σε laptop δεν νομίζω να κυκλοφορεί ακόμα, 9600M GT είναι αρκετά καινούργιο chip με λίγο υπομονή ακόμα θα υπάρξουν υλοποιήσεις, επίσης και το BDRom δεν είναι τόσο σπάνιο πια..

Δημοσ.

ACER ASPIRE 8920G_934G64BN

Centrino Core 2 Duo T9300 (2,5 GHz), 18,4"WXGA CrystalBrite Full HD Display, RAM 4GB (2x2048MB), HDD 2*320GB, BLUE RAY, NVidia GeForce 9650M-GS 512/1280MB, Wireless, Camera 0,3mp, BT, 5-in-1 Memory Card Reader, FINGERPRINT, WiFi N, 8cell Battery, Dolby 5,1 True Surround, - Vista ULTIMATE GR/EN

Το παραπάνω φορητό είναι ότι πρέπει για σένα. Το έχω δεί από κοντά. Αρκετά καλή κατασκευή με μόνη παραφωνία η χαμηλή ανάλυση στη WEBCAM. Και βεβαίως για ένα τέτοιο μοντέλο καλό είναι να κάνεις και την επέκταση εγγύησης (περίπου 100 ?)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα και οι 2 που μου ειπατε δεν εχουν Centrino 2, ο ένας σαν εχει Blue Ray και δεν έχει 9600GT :/

Ο Acer με την 9600 είναι λιγο βαρης.. και γενικά αυτή η σειρα της ACer.. ακόμα και η έκδοση με 16αρα οθόνη

Δημοσ.
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα και οι 2 που μου ειπατε δεν εχουν Centrino 2, ο ένας σαν εχει Blue Ray και δεν έχει 9600GT :/

Ο Acer με την 9600 είναι λιγο βαρης.. και γενικά αυτή η σειρα της ACer.. ακόμα και η έκδοση με 16αρα οθόνη

Συμβιβάσου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...