Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να περάσω την Prepaid της τράπεζας Κύπρου και δεν την παίρνει. Στην κατηγορία "Add Credit or Debit Card" βρίσκομαι και στο Card Type μου έχει επιλογες : Visa , Mastercard , Discover , American express. Δεν έχει κάπου debit :cry:

Μου βγάζει αυτό το μήνυμα:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Επίσης λέει :

Χρεωστικές Κάρτες (ονομάζεται επίσης έλεγχος κάρτες, κάρτες ΑΤΜ, ή τραπεζικές κάρτες) θα γίνονται δεκτές αν έχουν το λογότυπο Visa ή MasterCard.

Επίσης μου λέει ότι θα χρεωθώ 1,5 ευρώ αλλά δεν έχω μέσα χρήματα. Λέτε γιαυτό να μην γίνεται ?

"When you click Save and Continue, your debit or credit card will be charged ?1.50 EUR. We will refund this amount to your PayPal account after your card has been confirmed."

Καμοιά βοήθεια ?

Δημοσ.

Εχω βαλει την prepaid της Κυπρου διχως κανενα προβλημα... Εσυ θα βαλεις κανονικα οτι ειναι VISA και συνεχιζεις. Η διευθυνση και το ονομα, μηπως δεν τα εχεις βαλει σωστα;

Το 1,5 ευρω στο χρεωνει μονο αν θες να «επιβεβαιωσεις» το λογαριασμο σου. Γινεται παντως, να κανεις εγγραφη και χωρις αυτη την επιβεβαιωση...

Δημοσ.

Η prepaid της Κύπρου είναι Visa και έτσι θα την δηλώσεις. Το πρόβλημα που είχες το είχα και εγώ.

Η λύση είναι να έχεις χρήματα μέσα στο λογαριασμό της Prepaid. Eγώ μόλις έβαλα 10 € όλα ΟΚ.

Μπορεί να μην θέλεις να σε χρεώσει 1.5 € για verification όπως είπε ο LordArthas, το θέμα είναι ότι για να ελέγξει αν η κάρτα είναι ΟΚ και όχι καμμιά υπερχρεωμένη ψάχνει να δεί αν έχεις υπόλοιπο. Αν βλέπει 0 ή κάτω από 1,5 € δεν προχωρά.

Και καλό είναι να κάνεις verification στο Paypal, παίρνει 1.5 που στο επιστρέφει πίσω στην πρώτη συναλλαγή, το θέμα είναι ότι έτσι θεωρείσαι πιο αξιόπιστος στις συναλλαγές σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλος. Την δευτέρα θα βάλω χρήματα μέσα και το βραδυ θα δοκιμάσω εκ νεου να κάνω λογαριασμό :)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έκανα και εγώ paypal λογαριασμό με την προπληρωμένη της Κύπρου ήθελα να ρωτήσω, τον κωδικό για την επιβεβαίωση πως το βλέπουμε; Εγώ ούτε λογαριασμό έχω πίσω από την κάρτα ούτε τίποτα; Απλά πάω στο ταμείο και ζητάω κίνηση λογαριασμού;

Δημοσ.

στην κινηση της καρτας θα δεις μια χρεωση 1.5 ευρω

στο ονομα αυτης θα ειναι ενας κωδικος τον οποιο θα βαλεις στο paypal και θα παρεις πισω το 1.5

Δημοσ.

Εκτός από αυτό πάρε τηλέφωνο στο κέντρο καρτών της κύπρου καμμιά εβδομάδα μετά την συναλλαγή. Μπορεί να στο πουν τηλεφωνικά. Εμένα μου το είπαν.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ήρθε η ώρα να ξεθάψω ενα θέμα!

Ρε παιδια, καλα μεχρι εδω το εκανα

απο εδω και περα όμως χανομαι

πως να περασω τα λεφτα?

Δημοσ.

οχι δεν θα βλεπεις λεφτα πρωτα στο paypal και μετα θα αγοραζεις.

απλα κανεις την αγορα.σου ανοιγει(το σιτε που εισαι) το paypal και πατας Pay now και προχωρας την διαδικασια...το paypal τραβαει λεφτα απο την καρτα σου.στο παυπαλ θα βλεπεις μονο χρεωσεις και αν ακυρωσεις παραγγελια τοτε θα δεις υπολοιπο

http://www.youtube.com/watch?v=S5HLysDg5A4&feature=related

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...