Προς το περιεχόμενο

συνδεση xbox360 με pc για μεταφορα μουσικης κτλ!

Danny7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω να μεταφερω στον 20αρι σκληρο μουσικη και video και ξερω οτι γινεται κατι με το καλοδιο ethernet!απλα δεν ξερω τι ακριβως να κανω εχω ενα pc me windows xp και ενα με vista!μπορειτε να μου πειτε τι να κανω ακριβως ξερω ειναι χαζη ερωτηση απλα δεν το εχω ξανακανει ευχαριστω για οσους βοηθησουν!:lol:

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια και γω δεν εχω δοκιμάσει ποτέ να τα μεταφέρω στον 20άρι του xbox ... γιατι τα κανω stream απ το PC με wmp11. Αν δεν θες να εχεις ανοιχτό το pc, μπορείς να συνδέσεις εναν εξωτερικό σκληρό USB με ολη τη μουσική/ταινίες στο xbox και να τα παιζεις απο κει.

Απλα να εχεις υποψιν σου οτι ο εξωτερικός σκληρός πρεπει να εχει filesystem FAT32 η HFS (mac) ..το NTFS δε το βλέπει.

Δημοσ.

να μεταφέρεις δεν γίνεται...μόνο να αντιγράψεις cd μουσικής στο σκληρό...

μόνο με stream μπορείς να δείς-ακούσεις κτλ ότι έχεις στον υπολογίστη...

όχι δεν είναι άκυρο που δεν βλέπει ntfs έχει να κάνει με τον τρόπο που δoυλεύει ολόκληρο το κουτί κι έτσι δεν το αναγνωρίζει...

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πηρα ενα usb και μονο μπορουσα να ακουσω και να μεταφερω δεν μπορουσα και το ιδιο και με ενα cd που ειχε μεσα μονο mp3!!!εχω και εναν εξωτερικο σκληρο λετε να δοκιμασω?δεν υπαρχει κανενας αλλος τροπος?θελω να ακουω κανα τραγουδακι οταν παιζω!!

Δημοσ.

αυτό λέμε...μπορείς να ακούς και να παίζεις αλλά μόνο με streaming ή εξωτερικό σκληρό ή ripped cd audio στο σκληρό του xbox ΔΕΝ μπορείς να μεταφέρεις τπτ στον σκληρό του xbox...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...