Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ούτε το αντίθετο όμως
elteo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ούτε το αντίθετο όμως το θέμα είναι ότι γίνεται....και απάντησα στον φίλο.
gtroza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το πρόβλημα δεν το έχουν οι κατασκευαστές, αλλά η Mocro$oft το μηχάνημα είναι πιό φτηνό απο το λειτουργικό ! άσε που δεν τρέχει σε τέτοιο μηχάνημα συγκρινόμενο με άλλα λειτουργικά εννοώ το ¨φίνο¨ λειτουργικό ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 στα EEEpc της Asus πάντως Windows XP τρέχουν κανονικά...
jimarass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω ένα desktop δυνατό μηχάνιμα για όλες τις δουλειές και ένα sony vaio 12" στο οποίο άλλαξα το dvd στο dicking station και το χρησιμοποιώ για browsing, downloading και ταινίες. Γενικά ότιδήποτε ετκός από gaming. Το laptop έχει επεξεργαστή 800mhz, windows xp home sp3, 256mb ram shared με την κάρτα γραφικών. Για τη δουλειά που το θέλω είναι οκ, αν και μερικές φορές είναι αργό, αλλά όχι στο σημείο να γίνεται ενοχλητικό. Αλλά όταν πχ παίζει ταινία divx ,δεν πρέπει να είναι ανοιχτό τίποτε άλλο. Νομίζω αυτό τα λέει όλα. Σίγουρα για εμένα ένα laptop 10-11" των 300-400 ευρώ, θα ήταν ότι έπρεπε, αλλιώς θα έπρεπε να αγοράσω κάτι που θα κόστιζε 2000. Διότι μέχρι την έλευση του ΕΕΕ, δεν υπήρχε σοβαρό laptop κάτω από 1500 ευρώ στις 12". ΄Και το laptop των 2000 δεν το εκμεταλεύονται όλοι στο 100% των δυνατοτήτων του. Οπότε αυτή τη διαφορά τιμής την χάνουν οι εταιρίες!! ΚΑι δεν τους χάλασε καθόλου, διότι είχαν τα laptop των 12" σε υπεραξία.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Εγώ δεν θα λυπόμουν για καμμιά εταιρεία πάντως.Ειδικά για τις μεγάλες.Θα προσαρμοστούν γρήγορα στην αγορά
kirimis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Και το laptop των 2000 δεν το εκμεταλεύονται όλοι στο 100% των δυνατοτήτων του. Οπότε αυτή τη διαφορά τιμής την χάνουν οι εταιρίες!! ΚΑι δεν τους χάλασε καθόλου, διότι είχαν τα laptop των 12" σε υπεραξία. Ααα γεια σου... επιτέλους και κάποιος που καταλαβαίνει τι παιζει.... Και πωλησεις κοβουν απο τα κλασσικα laptops λοιπον και περιοριζετε σημαντικα το κερδος.... κατι για το οποιο εχουν διαμαρτυρηθει οι περισσοτεροι κατασκευαστες, ασχετα αν μπηκαν στον χορο η οχι.
gtroza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 στα EEEpc της Asus πάντως Windows XP τρέχουν κανονικά... στο πιό μικρό μοντέλο ? και χωρίς το έχτρα usb ? .
elteo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 εγώ τα τρέχω γιατί σου φαίνεται παράξενο; με εξωτερικό usb dvdrom
gtroza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 εγώ τα τρέχω γιατί σου φαίνεται παράξενο; με εξωτερικό usb dvdrom η micro$oft μάλλον, δεν είναι τόσο ευχαριστημένη, όσο εσύ .
elteo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 η micro$oft μάλλον, δεν είναι τόσο ευχαριστημένη, όσο εσύ. τι εννοείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 στο πιό μικρό μοντέλο ?και χωρίς το έχτρα usb ? . ναι προφανώς...
gtroza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 πάω πάσο ! και το dos τρέχει σφαίρα ! όπως και το freedos, εννοείται ! .
elteo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 πάω πάσο ! και το dos τρέχει σφαίρα ! όπως και το freedos, εννοείται ! . θέλεις να πεις κάτι;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Επισης φανταστειτε απηχηση που εχει στο γυναικειο φυλλο αλλωστε ενα δωρακιγια ηνκοπελα ειναι οτι πρεπει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα