phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Αφού πατήσεις το PrtScn, ανοίγεις τη ζωγραφική και πατάς επικόλληση ή paste ή Ctrl+V και ούτω καθεξής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 τιποτα.μαλλον ειναι νεα εκδοση cpuz 146 και δεν παιρνει screens.αν μπορεις τσεκαρε τα ετσι οπως τα εστειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Το cpu-z δεν έχει να κάνει με το πάρσιμο ss... Τέλοσπάντων είδα αυτά που ήθελα να δω... Αν εξαιρέσεις το θέμα της θερμοκρασίας, που είναι λογικό (εκτός κι αν στο χώρο στον οποίο βρίσκεται ο υπολογιστής έχεις 16-18 βαθμούς) είσαι μια χαρά. Δοκίμασε να βελτιώσεις το airflow όπως είπε και ο GeorgeMan μπας και πέσει καθόλου η θερμοκρασία. Αν ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα, είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις τα 4GHz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 απο εδω και κατω για ανεβασμα παιζω με τα cpu clock ratio ,cpu frequency,spd και τα ρευματα λοιπον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Ναι, βλέποντας και κάνοντας... (θα χρειαστεί να τσιμπήσεις ρευματάκι και στο (G)MCH OverVoltage Control) Όπως βλέπεις εγώ είμαι στα 500*8, αλλά έχω κι άλλο profile αποθηκευμένο στο bios (450*9). Μπορείς να πειραματιστεις με διάφορες ρυθμίσεις. Γενικότερα να ξέρεις οτι ακόμα και στην ίδια συχνότητα το υψηλότερο fsb (445*9=4005 και 500*8=4000) ζορίζει περισσότερο τη μητρική αλλά δίνει και καλύτερες επιδόσεις (ελάχιστα καλύτερες βέβαια). Πρόσεξε μόνο να μη δώσεις πάνω από 1.4-1.41 Vcore γιατί θα degradιαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 οκ προσωρινα πηρα αυτο που ηθελα.αν σας φερει ποτε ο δρομο σας απο ανω νεα σμυρνη εσενα η τον george κερναω pizza η φραπεδια.ευχαριστω αν παμε για παραπανω θα το ξαναπαλεψουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Αν μιλάμε για πίτσα στο Ζέα, μέσα!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι zeas με τρελλα αλλα ειναι λιγο μακρια απο εδω =θα τη φαμε κρυα.εχει home pizza =αμερικανια πιο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psilelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 δωσε και αλλο να δουμε ποσο παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 DDR2 OverVoltage Control και δώσε +0.30/0.35 (Η αρχική τιμή είναι τα 1.8V οπότε θα τρέχουν στα 1000 με 2.1/2.15V) ειναι μονιμα τσεκαρισμενο στο +0,35 και δεν μπορω να το αλλαξω για να ανεβασω λιγο τις μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Χμμ, δε μου έχει τύχει ποτέ... Κάνε ένα clear cmos να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 οπα εστρωσε οκ.μαλλον κατι λαθος ειχα κανει.τις ταμπελες pci e overvoltage control και fsb overvoltage control τις εχουμε παντα στο auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Στο PCI-E OverVoltage Control εγώ έχω δώσει +0.05V αν και δε νομίζω οτι είναι απαραίτητο. Στο FSB OverVoltage Control δώσε όταν δοκιμάσεις να τον ανεβάσεις κι άλλο και δε θα είναι σταθερός. Εγώ έχω δώσει +0.25V σε αυτό και +0.275V στο (G)MCH OverVoltage Control. Αν εσύ είσαι σταθερός χωρίς να το πειράξεις, μη δίνεις καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 4 stable:lol::lol: με 1.312 cpu vol και 2.20 mem vol στα 1050 420 χ9.5 υπαρχει μια διαφορα ενδιξεων του cpu vol easy tool 1.343 bios 1.318 cpuz 1.312 πιο αραγε να ειναι το πραγματικο οταν ανεβασα 430χ9.5 δεν ηταν σταθερο στο orthos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Από θερμοκρασίες πώς πάει; Εγώ το cpu-z θα πίστευα και μετά το πολύμετρο... Στα 430*9.5 δοκίμασες να τσιμπήσεις καθόλου το ρεύμα σε FSB OverVoltage Control και (G)MCH OverVoltage Control; Πόσο έχεις δώσει σε αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.