yoloris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 εχω την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και θελώ να συνδεσω τον υπολογιστη με την τηλεόραση αλλα δεν ξερω τι καλωδια χρειάζομαι μπορείτε να μου πειτε ποια χρειάζομαι?
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 S video out to Scart or RCA.H συγκεκριμένη κάρτα τα έχει στο κουτί τις τουλάχιστον τον αντάπτορα.Για προέκταση πέρνα από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά.
yoloris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 αν μπορούσες να κοιταξεις στο eshop θα με υποχρεωνες γιατι εγω δεν βρίσκω.ευχαριστώ.
yoloris Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 μπορει καποιος να βρει τα καλωδια απο το ιντερνετ για να συνδεσω τον η/υ στην τηλεοραση γιανα βλεπω ταινίες?
fe31h Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 κοιτα φιλε μου... αν η τηλεοραση σου εχει s-video in τοτε παρε αυτο!http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751592 το ειχε και η δικια μου 7600 και την συνδεσα και δουλευει μια χαρα... μπορει να σε παιδεψουν ομως οι ρυθμισεις λιγο (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ!!)
bokos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Φίλε μου καλησπέρα και από εμένα. Κατ' αρχάς η 6600 απ' ο,τι θυμάμαι έχει και dvi και vga και s-video, οπότε το θέμα είναι τι εισόδους έχει η tv σου. Αν είναι παλιάς τεχνολογίας χρειάζεσαι κάτι τέτοιο αλλιώς αν είναι καινούριας κάτι τέτοιο.Σίγουροι θα είμαστε μόνο αν δεις τις εισόδους της τηλεόρασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.